DAGENS BLOGG! [aud-marit]

– Og nummeret som åpenbarer seg i det jeg bretter ut den respektive papirkulen, er…. 

22

..og bloggen som innehar denne listeplasseringen på dagens toppliste (hos blogg.no) er:..

 

AUD-MARIT!

I dag går turen til verdens nydeligste dame. Vi skal nemlig til ho Aud-Marit! – Og jeg kunne vel ikke blitt gladere for at det var nettopp henne som skal bli gjort stas på her i dag.

A.M er ei dame hvis liv slettes ikke har vært noen ‘walk in the park, for å si det sånn. Derfor er det vel ingen det heller er mer forunt å gjøre suksess som blogger i godt voksen alder. A.M er en personlig blogg, av den typen som i form og innhold tilsvarer en offentlig dagbok, so to speak’. I motsetning til de fleste andre i denne kategorien, er A.M sin utgivelse mer tekstbasert, hvilket jo i grunnen passer meg aldeles utmerket.

Videre er A.M seg selv 100% i bloggen sin, der hun ærlig deler sine opp- og nedturer, så vel som både gode- og dårlige dager. A.M har, som så mange andre, sine utfordringer hva mental helse angår, og den ærligheten hun utviser i den stadig mer leste utgivelsen sin er dermed av stor betydning som motvekt til det perfekte luksuslivet som har vært så typisk for blogg-genren frem til nå.

Det er rett og slett umulig ikke å bli glad i denne dama, og det var derfor med stor glede jeg i det siste innlegget fikk vite at hun tør å snakke om ambisjoner hva bloggen angår. Dessverre er det imidlertid ingen som blir spart for folk hvis eneste interesse er å trykke ned- og/eller ødelegge for andre, og heller ikke A.M.

Nå er jo min generelle mening at det å operere på nett i form av blogg og/eller SoMe krever at en innehar evnen til ikke å la seg affisere av det som måtte komme av ‘dritt’ i kommentarfelt o.l, men det er rett og slett ikke råd å kreve den samme robustheten mot verdens ondskap som jeg vanligvis gjør av mennesker som er så blottet for nedrighet som det A.M er. – Og ut i fra det jeg har sett, er jeg ikke den eneste som føler det sånn her på plattformen, og som derav står parat til å forsvare- og beskytte dette nydelige mennesket ved behov.

Vi kan dermed konkludere med at dette er en blogg som på det varmeste kan anbefales de som ønsker det ekte fremfor illusjonen av et glansbildeliv. – Dog med en aldri så liten advarsel om at du kommer til å bli glad i dama dersom du velger å klikke deg inn!

6 kommentarer
  1. Hei.
   Så flott skrevet av deg.
   Leser Aud M hver dag.Ho er ei flott og snill dame som har sine problemer.
   Vi skal frem snakke folk .Folk skriver mye stykt til henne og mange andre.
   Ha en fin dag.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg