DAGENS BLOGG! [mette josteinsdatter]

Nummeret som åpenbarer seg i det jeg bretter ut den respektive papirkulen i dag, er… 

59

..og bloggen som innehar denne listeplasseringen på dagens toppliste (hos blogg.no) er:..

 

 

METTE JOSTEINSDATTER!

 

I det dagens trekning i denne anarkiets uke (hvis forklaring er å finne her), viser det seg at det er dags for en tur inn i de store naturfotografenes rike igjen, og denne gang, dreier det seg om Mette Josteinsdatter.

I likhet med de to foregående dagene denne uken, er også denne dama blant de som med tiden er blitt for venner å regne her på plattformen. Men i motsetning til de to foregående, er Mette imidlertid et forholdsvis nytt bekjentskap.

Mette er tilhørende den mennesketypen som burde vært på blå resept for de av oss med en tendens til å svartmale situasjoner, og uttalt optimisme er synonymt med ‘jinxing’, da den her dama formelig oser av livsglede og pågangsmot! – Og her snakker vi faktisk ikke om den ‘krampe-positiviteten’ som gjennomsyrer SoMe for tiden; Altså den som sprer budskapet om at du kan oppnå hva enn du måtte drømme om ved dedikert jobbing, at en selv kan velge å ta full kontroll over hva dagen vil bringe, osv som . – Illusjoner som vil være knusende i det de ‘troende’ i det de brister, da man hverken kan nå toppen på en hvilken som helst arena, og at ‘dagens innhold slettes’ ikke er i ens egen makt alene! Men når positiviteten er realistisk formulert, som f.eks ved å oppfordre til å sette av tid til positive opplevelser, så blir det noe ganske annet. – Og det er nettopp denne positiviteten som har sin yppersterepresentant i Mette Josteinsdatter.

I det bloggkoseptet som er så karakteristisk for denne dama, blir dette mindsettet hovedsakelig formidlet i dagens første innlegg der hun deler sine tanker om dette og hint. Men etterhvert som en lærer Mette og bloggen hennes å kjenne, vil jeg tro de fleste vil bli seg bevisst på at dette lyse sinnet faktisk ‘gjennomsyrer’ hele utgivelsen!

Som jeg var inne på innledningsvis, er Mette Josteinsdatter en av blogg.no’s oppsiktsvekkende dyktige naturfotografer. Og det er nettopp disse daglige bildeseriene bestående av usedvanlig flotte forevigelser av norsk natur på sitt vakreste som den her bloggen i hovedsak er basert på. Det lar seg rett og slett ikke gjøre å bli mer nasjonalromantisk enn innholdet i denne bloggen.. Her formelig bugner det nemlig av fjell og fjord og grønne daler, og når en så legger til en blond dame med en fremtoning som fremstår som selve definisjonen av friskhet, i tillegg til en underskjønn ‘Lassie-hund’, da kan det rett og slett ikke vakrere bli.

Dette konseptet, er rett og slett som balsam for sjelen, da hele konseptet i grunnen kan sammenfattes med to ord; Vakkert og stemningsfullt.

Vi kan altså konkludere med at denne bloggen er det optimale boost for både humør, mind-set/innstilling, og i det hele tatt sinnets friskhet! En blogg som er fylt til randen av nasjonalromantisk skjønnhet fremskaffet i form av eksepsjonell fotokunst som på det varmeste kan anbefales til alle med sansen for vakker natur og fred i skjelen.

5 kommentarer
  1. Så helt enig. Du er så flink med ord Gry og du er veldig flink til å beskrive om de gode sidene av en blogger. Du har gode tanker og jeg er en fan:)
   Ha en fin kveld til deg:)
   Jeg liket også Mette veldig godt. Jeg blir inspirert av henne og er en beundrer av hennes bilder og turer:)

   1. Tusen takk <3
    Når man skal omtale andre bloggere, og spesielt de som blogger under 'samme flagg' (blogg.no), så bør det være i positive ordlag. Kritikk av andre bloggere fører ytterst sjelden noe godt med seg, for å si det sånn! Jeg har kun gjort dette ved et par anledninger hvor de hadde både utnyttet og gjemt seg bak kjendisstatusen sin, og opptrådt og gjort ting mot andre som var fullstendig uakseptabelt.
    – Om det "kun" dreier seg om fronting av verdier o.l som gjør at jeg ikke har noe pent å si om de, så bør en heller 'holde kjeft'. Nå er heldigvis ikke dette noe problem på plattformen vår, slik det er nå iallfall! Men når det er sagt, er det en som blogger fast, og en mer sporadisk som det ikke er aktuelt å inkludere i dette her, da jeg ikke vil kunne klare å gi de en ærlig ment og ektefølt fremsnakk.. Hun ene har jeg faktisk kun lest et eneste innlegg av, men i det dette dreide seg om hvordan hun irriterte seg til hodepine over å til stadighet motta henvendelser fra mannlige Tinder-brukere som var dust nok til å melde sin interesse (vet ikke helt hvordan de greine funker, men de har en måte å vise at en er interessert i den og den, og dermed gjerne vil være med på en date) til ei som åpenbart var hinsides 'out of his league'. Jeg fikk rett og slett fullstendig avsmak for dette mennesket, i det hun la ut om hvor patetisk det var for disse å gå etter noen som de måtte skjønne var helt uoppnåelig for de, osv, så det skjer ikke at jeg går inn på den bloggen igjen! (Er nemlig temmelig sta sånn *hehe*) 😉 <3 😉

  2. Mette er solstrålen her inne på blogg! Lys og vakker og hyggelig. Vi hadde et miniblogg-møte i Oslo et år! Veldig hyggelig og hun er helt rå på foto!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg