DAGENS BLOGG! [vestfrøken]

Nummeret som åpenbarer seg i det jeg bretter ut den respektive papirkulen i dag, er… 

82

..og bloggen som innehar denne listeplasseringen på dagens toppliste (hos blogg.no) er:..

 

 

VESTFRØKEN!

 

Med fare for å høres ut som om jeg har fått hakk i plata, så er også dagens blogg blant de jeg har fulgt aller lengst, liksom den av innhold er en god miks med stor spennvidde og upåklagelig kvalitet. Men selv om dagens- og gårsdagens blogg kan høres veldig like ut ‘på papiret’, er de i realiteten ganske så ulike..

Som den observante leser forlengst har fått med seg, er det altså Vestfrøken sin tur til å motta sin velfortjente heder og ære denne tredje junidagen i det herrens år 2021.

Som nevnt, er Vestfrøken en utgivelse hvis innhold er rikholdig og variert. Her finner du alt fra TV/filmanmeldelser til meningsytringer til originale emner de færreste har hørt om tidligere. Her vet en aldri hva som kommer, samtidig som en vet at det uansett vil være interessant! På Vestfrøken sin blogg, er det aldri et kjedelig innlegg!

Videre, er også denne dama en særdeles dyktig skribent, hvilket også gjør sitt til å heve denne bloggen til den profesjonelt utførte utgivelsen den er. – Og når grammatikken er strøken, formuleringsevnen glimrende, og innholdet originalt, rikholdig og interessant, da har en rett og slett den perfekte utgivelse!

En annen spesialitet hva Vestfrøken angår, er at både dama og bloggen fremstår fullstendig aldersløst! Hun har nemlig den unike egenskapen at hun appellerer like godt til de på 18 som til de på 108, -og dette er faktisk ingen overdrivelse! Her er hun virkelig ‘one of a kind’, for å si det slik.

For meg personlig, syntes jeg hun er aller best når hun tar for seg dagsaktuelle saker, da hun gjerne presenterer disse fra en annen vinkel enn slik vi får de servert gjennom pressen. Men her finnes som sagt noe for enhver smak.

Kort oppsummert, er altså Vestfrøken en velskrevet og interessant utgivelse med godt og variert innhold som kan anbefales alle som setter pris på godt lesestoff.

 

6 kommentarer
  1. Tusen takk for ett fint innlegg, og mange fine ord og komplimenter. Disse innleggene må være dagens shot av bloggselvtillittsboost for de som er heldige å bli trukket, hehe 😉 Det var interessant det du skrev om aldersmålgruppe. Klem

   1. Det er vel fortjent, og bare hyggelig <3
    Dette konseptet hadde jo aldri latt seg gjennomføre dersom ikke blogg.no hadde hatt de kvalitetskravene de har for hvem de tar inn, for det som sies i disse anmeldelsene, er nødt til å være 100% ærlig ment, for ellers blir hele greia bare helt meningsløs 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg