Dårlige forbilder & egoistiske influencere

Stadig hører vi om kjendiser, -forbilder og influencere som oppfører seg alt annet enn forbilledlig, og folk er i harnisk over alt fra elendig påvirkninger av den oppvoksende generasjon til å utvise en materialisme, overfladiskhet og egoisme av narsissistiske proposjoner. Hva som imidlertid går oss hus forbi, er hvem som muliggjør frontingen av den elendige oppførselen og samtidig forgifte samfunnet med holdningene sine; Oss. Så lange vi klikker oss inn på kanalene deres, så styrker vi faktisk posisjonen deres! Ønsker du å strippe en person for inflydelse, må klikkene opphøre. -Enkelt og greit.  

 

 

Om ikke det er influencere som gir faen i alt fra menneskerettigheter til likhet for loven i det de farter avgåre til Dubai, presenteres vi for en ny realitykjendis som har begått en eller annen grov kriminell handling, og da gjerne vold. Samtidig har vi de som ikke kunne brydd seg mindre om at de har en målgruppe på 14-22 åringer, da ingen far noe med deres utseendemessige inngrep, -som de velger å være ærlig om, fordi det gir gratis/billige behandlinger. Folk er i harnisk over den narsissistiske oppførslen, og hyler oi vei om at de må stanses. – Uten å innse at de eneste som kan stanse de er dem selv, -ved noe så enkelt som å la være å klikke seg inn på kanalene deres!..

For noen dager siden, hadde vi som kjent bruduljen rundt at bloggeren Julia Nyland valgte å gi faen i sine medmennesker fordi hun mente seg berettiget til en sydenferie. Dette skjøt henne rett opp fra en plass rundt meg, midt på topplisten den ene dagen, til toppens ytterste tinde den neste. -Og frk. Nyland har fortsatt å melke kaken med at folk klikker inn som gale for å la seg forferde av hvilken grad av narsissisme hun utviser denne gang. Er det noe som gir klikk, er det avskyelige handlinger, og i dag så jeg hun lanserte et innlegg under overskriften at hun var sengeliggende. Tro du meg; Klikkene kommer til å rase inn, i det det halveis insinuerer hun faktisk har fått korona.

Jeg vet ikke hva som ligger bak den overskriften. Jeg mistenker at det er klikk-bate, men ikke pokker om jeg klikker meg inn for å sjekke! Jeg ønsker nemlig ikke å bidra til at Julia Nyland forblir en påvirkningskraft å regne med i samfunnet, og enda mindre at hun får styrket sin posisjon med det hun står for utad.

 

 

 

 

 

  

4 kommentarer
   1. Jepp, hadde vi bare klart å styre nysgjerrigheten vår ang folk vi ikke har sansen for, ville vi ikke hatt nevneverdig problem med influencere og kjendiser som fronter dårlig oppførsel & holdninger 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg