De beste beauty-hacks noensinne!

Når gode råd er dyre og/eller når en er hinsides sent ute, er intet mer kjærkomment enn kjennskapen til akkurat de rette beauty-hacks’ene for å stille med et freshed og velpleid utseende! 

 

 

→  Rynkefjerner:  Den desidert mest effektive metoden for å gjevne ut/redusere de rynker som måtte irritere deg, er å plassere en tapebit på langs over den aktuelle rynken når du legger deg for kvelden. For å forsterke effekten ytterligere, bruk gjerne tapen når du bare skal slappe av hjemme på dagtid også!

→  Vannfast eyeliner som sitter:  Ta litt hårspray på applikatoren i det du påfører, og du vil få en 100% vannfasteyeliner som sitter som støpt!

→  Perfekt ‘curl’ på vippene:  Varm vippetangen med en lighter i noen sekunder før bruk, og effekten vil bli hinsides mye bedre.

→  Rett tone på foundation:  Det er mildt sagt vanskelig å avgjøre hvilken tone som matcher huden inne i butikken. Men dersom du setter de ulike fargetonene opp mot hverandre ved å påføre litt av hver på undersiden av armen, vil du umiddelbart se hvilken som matcher!

 

 

→  Fantastisk øyenbrynsfarge:  Svi den ene enden av en mandel, og voila!

→  Øyenbrynsmarkør:  Påfør farge på pinsetten, for så å plassere de fargede endene rundt brynet, oppe og nede, for så å tegne opp etter formen ved å klemme/slippe opp pinsetten.

→  Tørrshampoo-substitutt:  Er du tom for tørrshampoo og ikke har tid til å vaske håret, funker både mel, løst pudder og babypudder som erstatning i dennes sted.

→  Fett hår:  Blir håret ditt fort fett, bland 1/2 til 1 ts salt i shampoflasken, så holder hårvasken lenger!

 

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg