Den stakkars uskyldige terroristen..

Jeg tror jeg må ha hatt tidenes hakeslipp i det jeg klikker meg inn på TV2.no, og jeg ikke bare får vite at forsvarerne til den terrortiltalte kvinnen som nå står for retten krever henne frikjent i det de hevder at hun slettes ikke var noen terrorist, men et offer for menneskehandel. Som om ikke det var hinsides nok i seg selv, følgter intet ringere enn aktoratet opp galskapen i det de nedlegger påstanden om skarve 4(!) år!..  

 

 

Altså.. Denne norsk-pakistanske dama reiser høyst frivillig ned til den IS -kontrollerte delen av Syria en gang i 2013, hvor hun så blir værende frem til hun etter 3 ekteskap (med 3 forskjellige IS-krigere) og flere barnefødsler blir hentet hjem igjen på den norske stats regning og risiko seks år senere, altså i 2019 grunnet et sykt barn. Tiltalen går ut på at hun under dette oppholdet var del av en terrororganisasjon. Dette mener både PST, og i aller høyeste grad også jeg, gir grunnlag for å dømme henne for å ha bidratt til terrorvirksomhet. Det avsindige, er imidlertid at PST og aktoratet ikke anser dette for værre enn at hennes gjeld til samfunnet vil være tilbakebetalt etter å ha sonet en fengselsdom pålydende latterlige 4 år (med de avkortelser som seg hør og bør bestandig fører til at de dømte aldri blir sittende den tid dommen lyder). Jeg mener.. Hva faen er det de driver med, egentlig!? Uansett hva dette kvinnemenneske har hatt for rolle og oppgaver der nede, det være seg som vedlikeholder av utstur, utlevering av proviant og legemidler, eller rett og slett å være ei rugehøne for nye terrorister/IS-krigere, så har hun bidratt til at denne terroristvirksomheten får holde frem slik den gjør. – Ergo; Dama er like fullt deltagende i krigen FOR terror som hvilken som helst av de sjeggtufsene som bomber og skyter, og det er derfor avsindig at hennes bidrag ikke skal straffes deretter!

 

(foto: tv2) Den terrortiltalte kvinnen avbildet under sitt opphold i Syria.

 

At dette fripasset er grunnet i at hun er kvinne, syntes hevet over enhver tvil. Ikke bare har rettssystemet en lei tendens til å la bildet av kvinner som mindre kapable til ondskap enn menn som fremdeles råder blandt folk prege straffeutmålingen, men dette blir selvsagt hjulpet frem av vår forbløffende evne til å fremstå som offer, uansett hva. Det er nemlig ikke en snøballs sjangs i helvete for at en mann i en tilsvarende rolle ville sluppet med en påstand om latterlige fire år. Her ville det etter alt å dømme ‘issuet’ vært om det inntrufne gav grunnlag for en sikringsdom eller ei!

Om det i det minste hadde vært en snev av anstendighet igjen i verden, ville i det minste forsvaret ha tatt i mot denne gavepakken fra oven med tårevåte takksigelser. – Men neida! Disse er faktisk skamløse nok til å kreve full frifinnelse, da hun jo bare lurte seg forbi alt av oppsatte hindringer for utreise for IS -krigere og annen support, og reiste ned fordi hun var forelsket, stakkar! – Hvis utkårede var ingen ringere enn den infamøse krigeren, Bastian Vasquez!!

Jeg mener.. Give me a fucking break! Det er overhodet ikke noe som tilsier at denne dama ikke skal måtte stå til rette for sine handlinger, det være seg om de aldri så mye er foretatt i en forelskelsesrus, som alle andre! Men det kunne vel brått bli å betrakte som rasisme, eller noe.. – Ikke vet jeg. Alt jeg vet, er at her er det noe som er riv ruskende galt i det en straffes hardere om en skulle finne på å omsette en hekto eller to med weed..

4 kommentarer
  1. Tipper hu må sone en veldig mild dom. Så Slipper hun ut av hensyn til de “stakkers” barna,så snart media har glemt henne.
   Så kommer det litt portester på facebook,så dør det ut.

   Litt av prob. Med norge er vi er å passive.Må vi ut av godstolen å riske noe,blir det ikke gjort

    1. Må innrømme jeg har sans for Frankrike der. Når franskmenn er missfornøyd med myndighetene, nøler de ikke med å la dem vite det. Ved å ta til gatene og protestere på en måte som vekker oppsikt i medienes over hele verden

  2. Det er alltid forskjell på folk. Menn og kvinner, svart og hvit, ung eller gammel.Urettferdigheten skjer overalt og det er synd. Urettferdighet for den ene er urettferdighet for det andre og omvendt. Hvem bestemmer og hvem som har rett?
   Greit at noen sier ifra som deg:)
   Ha en fin dag!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg