Det skjedde i de dager..

Hei hå, nå er det jul igjen, folkens! – Og i den anledning, kom jeg på ideen om å leke meg med spørsmålet om hvordan et fremtidig juleevangelie ville tatt seg ut dersom den frelseren som etter sigende så dagens lys i Israel for drøye 2000 år siden, istedet gjorde sin entré i Norge anno 2019..  

 

 

[Med det som utgangspunkt at folk ble foreldre i en, for oss, rimelig ung alder, har jeg som seg hør og bør lagt fortellingen i ‘munnen’ til den respektive aldersgruppen en da må kunne gå ut i fra ville stått for gjenfortellingen av denne historien].

Dette her skjedde mens det var ho Erna som sjefa i landet, og ho bare forlangte at alle folka i hele forbanna landet skulle signe seg opp på ei sånn liste for at de skulle ha kåll på innvandringa. Denne ‘regginga’  skjedde ble altså innført mens det var han Harald V (bestefatter’n til ho Ingrid) som var kongen. – Og det gærneste var at det ikke gikk å regge på nettet, så folka måtte stille ‘in person’, med leg og alt, for å signe seg opp på denna lista! 

Dessuten var disse stakkars jævlene pokka nødt til å gjøre dette her i den kommunen de hadde adressen sin, så han Josef og kjærringa måtte faen meg dra fra Oslo og helt opp til fucking Ålesund for dette her! Ikke bare hadd’n smelt ho Maria på tjukka en gang på forsommer’n, men han hadde jo sef klart å glemme å booke hotell, så de måtte bo på ei sånn jævla campinghytte. -Og trur’u ikke at ho brått begynner å ‘kalve’ sånn ved tre-fire-tia på natta mens de var der, du el!? Ungen kom fort som faen, så de rakk jo’kke å få komme seg på sjukhuset, sånn at ho bare måtte få pakka det de hadde av soveposer og styr rundt guttungen, og legge’n i ei vaskebalje frem til de fikk kommet seg avgårde til sjukhuset..  

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg