Det sterke kjønn er kvinnen!

Mannen er som kjent ansett for å være det sterkeste kjønn, men i realiteten er de faktisk kvinnen underlegne på stort sett alle plan med unntak av den fysiske muskelmassen!.. 

 

df-foto

 

Kvinnekjønnet er faktisk det mannlige fullstendig overlegent! Årsaken til dette kommer er faktisk som følge av at mannens kjønnskromosomer som kjent består av en X og en y mens kvinnens derimot består av to X’er.

En ting, er at y kromosomet bevist svakere enn X kromosomet, hvilket innebærer at i de tilfeller der en arvelig belastning (sykdom og/eller handicap) følger X -kromosomet, vil denne skaden gjøre seg gjeldende da den friske y’en ikke har noe å stille opp med. Om en kvinne derimot skulle være belemret med samme skadelige arvematerialet i en av hennes X -kromosomer, vil den andre -friske X’en sette en stopper for denne lyten! Dette innebærer dermed at en kvinne må ha blitt ‘servert’ den samme arvefeilen i begge hennes X -kromosom for at sykdommen/lyten skal kunne gjøre seg gjeldende! Blandt de vanligste konsekvenser av dette, er eksempelvis det overhveldende flertall av gutter/menn som lider av slikt som fargeblindhet, for ikke snakke om den langt mer alvorlige blødersykdommen. I tillegg kommer en rekke arvelige skavanker hva angår en rekke livsviktige organer og funksjoner, som f.eks hjerte og karsystemet!

Videre, har også det mannlige kjønnshormonet som faktisk har skapt illusjonen av ‘det sterke kjønn’, testosteronen,vist seg å ha noen temmelig ødeleggende skadevirkninger. Disse består i bunn & grunn av den agressivitet som følger dette. I evolusjonsmessig forstand, har jo denne agressjonen vært en nødvendighet både av hensyn til ‘den sterkestes rett’ i hht å få parret seg, i tillegg til at det både er mannens rolle å beskytte flokken, så vel som å dra på jakt for å nedlegge føden. For det moderne mennesket, er denne agresjonen derimot skyld i både store kriger og interne fighter, -hvilket i begge fall har en lei tendens til å føre til skadelig -og i værste fall dødelig utfall for enkeltindividet. I det siviliserte samfunn, er det unektelig kvinnens diplomatiske forse som kommer heldigst ut i så måte!

Som om ikke det forklarlige var nok, er menn av ukjent årsak kvinner fullstendig overlegne når det kommer til det psykiske, både hva sykdommer uten påviselig ytre årsak(er) såvel som slikt som krisehåndtering angår.

Det er faktisk alt annet enn tilfeldig at kvinnen går mannen en høy gang når det kommer til levealder!..

 

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg