Det tabubelagte ønsket om en fortsatt enerådende nordisk kultur

Reklame | Adviral

I følge den politisk korrekte kutyme det siste tiåret, skal Norge være et flerkulturelt land. Våger en ymte frempå med noe annet, følger beskyldninger om rasisme umiddelbart..

 

 

 

Men er det virkelig så galt å ønske at Norge skal beholde sin norske kultur? -At det skal forbli norsk?..

Ikke sånn å forstå at vi ikke skal ta i mot, og hjelpe de som trenger det så langt det lar seg gjøre. Det er overhodet ikke det det er snakk om. Ei heller at de som kommer ikke skal få den samme frihet til å være seg selv, utøve sin religion og fremme sine verdier som resten av oss. Videre er det en selvfølge at alle skal behandles likt uansett etnisk opphav. Det det er snakk om, er imidlertid om deres kultur skal innlemmes i den offisielle norske. Skal f.eks moskeer og muslimske helligdager likestilles med vår kristne kulturarv?..

 

 

It doesn’t matter if you’re black or white.. 

 

 

Nå skal det sies at jeg ville foretrukket at all religionsutøvelse ble undratt fra staten, og derav måtte finansieres med egne midler. Men deres kulturelle ‘etterlatenskaper’, som helger & helligdager er jo noe ganske annet. -Jul feires like fullt om vår herre og hans sønn ikke ofres en tanke, for å si det slik, nettopp fordi denne høytiden er blitt en sentral del av den norske kulturarven. Mennesker med en annen kulturarv skal selvsagt få markere de også, men i mine øyne er det dog ikke rom for å bevilges ferier og fridager i så henseende. Ei heller er jeg interessert i å måtte leve med bønnerop flere ganger om dagen. Videre skal vi i mine øyne få beholde våre matvaner. Når det f.eks ikke serveres mat inneholdende svinekjøtt på skoler som Stovner videregående, hvor det er en høy prosent elever med muslimsk bakgrunn,,blir jeg faktisk provosert. All respekt for ikke å spise dette, men dette får de rett & slett ta ansvar for selv. Her i norge er det tradisjon å spise svin, ergo skal baguetter med ost og skinke tilbys ved norske skoler.

 

 


Jeg er stolt av min norske kulturarv, hvilket også inkluderer det og raust dele av våre goder. [foto: norges turistforening]

 

 

Videre syntes jeg virkelig ikke norske jenter skal behøve å bli sett ned på, eller langt værre, å risikere voldtekt fordi vi går i korte skjørt. Å komme fra en annen kultur er overhodet ingen formildende omstendighet i så måte, da jeg anser det som de nyankomnes ansvar å tilegne seg den nødvendige kunnskapen om kulturen og levesettet på stedet, og derav ta i mot den hjelpen som tilbys i hht intergrering. Dersom dette levesettet ansees forkastelig, ja, da får de rett og slett bare dra herifra. Vi skal ikke behøve å finne ut etnisitet, og rette oss etter disse når vi hilser på folk. Er håndtrykk å anse som pornografisk, eller det å tiltale en av motsatt kjønn for den saks skyld, -take it or leave it! Slik gjør vi det her, og da har de som kommer bare å infinne seg med dette om de ønsker å bli boende. -Enkelt og greit. Jeg forlanger full respekt i eget land, slik jeg respekterer andre.

Om folk anser det for å være rasisme, får det være opp til de. Jeg nekter å la meg styre, og ikke minst kneble av redsel for negativt ladede merkelapper. Hva som måtte følge av slikt, er noe jeg fint kan leve med, da det både er særs viktig for meg personlig å kunne gi uttrykk for mitt syn, i tillegg til at det er av avgjørende betydning for ytringsfriheten som sådan at folk ikke kvier seg for å ytre sine standpunkt.

 

 

2 kommentarer
  1. Ja, jeg syntes virkelig det. Kjenner jeg får litt sånn panikkfølelse hver gang jeg ser en eller annen norsk representant på et internasjonalt toppmøte proklamere norges nyervervede status som multikulturell nasjon etter den amerikanske modellen.. 😛

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg