Det viktigste innlegget ever!..

Forestill deg følgende:

 Du er relativt nygift etter endelig å ha møtt ‘mr. Right’, og sammen har dere akkurat rukket å feire den første fødselsdagen til deres felles barn. Med andre ord, har du endelig funnet lykken, som det så fint heter, i det du endelig lever drømmen. En lykke du vet å sette pris på, i det veien dit har hatt sine bulker, for å si det sånn.. Men nå er det allikevel noe som gnager, i det du i løpet av det siste året har opplevd en økende grad av svikt i både motorikk, styrke og balanse, så du har vært hos legen og foretatt en del tester som du er smått nervøs for utfallet av. Også skal det vise seg at dette svaret innebærer en sykdom som får selv den mest aggressive kreftform til å fremstå som en lettere influensa; Du har ALS!.. Hvilket vil si at gjennomsnittlig levetid fre det øyeblikk diagnosen stilles, ikke bare er skarve tre år, men tre år bestående av at du vil lammes i en stadig økende grad, frem til åndedrettet til slutt blir ditt endelikt. – Alt dette mens du er 100% mentalt tilstede.. 

Umulig å forestille seg noe så jævlig? – Vel.. Vivian slipper å måtte forsøke å forestille seg, for hun OPPLEVER  det!

 

 

Jeg har, som en del av dere sikkert har fått med dere, allerede bragt dette anliggende på bane i spalten En bloggers bekjennelser tidligere i dag, hvor du kan lese deg opp om denne dama som betyr så mye for så mange.

I det nevnte innlegget, er jeg også inne på den uretten Vivian og hennes familie nå utsettes for av Bergen kommune, hvilket gjør at vi her på blogg.no nå har tatt skjeen i egen hånd i form av en spleis. Dette for å kunne oppdrive de nødvendige midler for at en advokat med ekspertise på området skal kunne ta seg av saken. – Initiativtaker er Chanet, aka Min lille dagbok mens vi andre sprer etter beste evne.

For en hakket mer utfyllende redegjørelse av hvem Vivian er og hva dette dreier seg om, så er det bare å klikke bildet under:..

Og for å få et innblikk i hvem denne dama er, så anbefales å klikke inn på bloggen hennes, hvilken åpenbarer seg umiddelbart ved å klikke –>>> HER  <<<–

Jeg håper virkelig at så mange som mulig vil være med å bidra til at Vivian skal kunne være forunt den livskvaliteten hun kan få dersom kommunen bare gjør et minstemål av tilretteleggelser, i stedet for å gjøre det de kan for å forhindre det! Jeg mener.. Det er da for pokker ikke for mye forlangt å være forunt å kunne bruke de krefter hun har på å skape minner og opplevelser i den tiden hun måtte ha igjen, kontra det å måtte sette inn alt hun har på å sloss mot et sett konsulenter som later til å være like blottet for empati som en fullblods psykopat!

Dette gjøres iallfall helt enkelt ved å klikke…

–>>>  H E R !  <<<–

På forhånd takk!

8 kommentarer

Siste innlegg