Dette er Skandale!!

Glem Paradise hotel og Ex on the beach! Disse blir som kristne barneprogram å regne i forhold til skandalekonseptet over alle; The one and only Temptation island! For mer spekulativ galskap enn dette, får det rett og slett ikke blitt.. 

 

 

Her går plottet kort og godt ut på å sende 4-5 par ned til ett eller annet sydhavsparadis, hvorpå de splittes opp i hhv en jentevilla og en guttevilla. Her blir de møtt av en herskare ‘fristelser’ av motsatt kjønn som de skal date og sende hjem til de står igjen med en hver som de velger for overnattingsdate. Underveis, blir det lagt opp til utroskap -og derav ‘parsplit’ etter alle kunstens regler. – Og da mener absolutt ALLE kunstens regler! – Ikke bare i forholdet til den single de bond’er med, men også ved hjelp av regelmessige samlinger underveis hvor de får se spekulativt klippede videosnutter av sine (i utgangspunktet) bedre halvdeler)..

 

(foto: renewcanceltv.com)

 

– Og det verste er at dette så visst ikke er et nytt konsept! Temptation island ble nemlig først lansert i kjølvannet av de enorme seertallene som i sin tid ble Big-brother til del, og den norske versjonen sørget for å normalisere knulling på TV etter snaue 36 timer i huset. Det ble til og med gjort en skandinavisk versjon, med et par fra Norge, et fra Sverige og et fra Danmark! – Og ut i fra det jeg har sett, fortoner det hele seg på nøyaktig samme vis som jeg husker det fra dets opprinnelse en gang på 2000 -tallet. Årsaken til at dette ikke er blitt noe drøyere enn det i utgangspunktet var, er enkelt og greit at det ikke får blitt noe drøyere enn dette her!..

 

(foto: screen rant)

 

Temptation island har en effekt på en som best kan beskrives som tilsvarende den som rett og slett tar over styringen av en i det man kommer over en brann, ulykke, e.l, slik at vi bare MÅ stoppe for å se og finne ut mest mulig. Hva denne realityen angår, er en helt på det rene med at dette er et ødeleggende/giftig konsept en bør holde seg for god for, men som en så alt for ofte ikke evner å holde seg for god for..

Nedrig som jeg er, må jeg ærlig innrømme at jeg er blant de som gir det antallet seere for at TV2 kjøper inn de nye sesongene etterhvert som de går av stablen i USA. Bedre er jeg altså ikke..

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg