Enkle tips for en naturlig glød!

Hvem ønsker vel ikke å ha en kjernesunt utseende hud som har en gjevn tone, og oser av friskhet og vitalitet! Vel.. Det krever faktisk ikke store innsatsen for å oppnå denne gløden.. 

 

df-foto

 

→  Bruk renseprodukter for ansiktsvasken istedet for såpe: Dette kan fint utføres ved hjelp av renseservietter, hvilket vil si at det faktisk tar mindre tid å rense enn å vaske. Ved minimum å rense huden hver kveld, og aller helst morgen og kveld, vil du få fjernet alt fra overflødig fett, make-up, støv, forurensning og annen skitt som tetter igjen porer og generelt gir huden et gustent skjær, samtidig som fukten i overhuden ikke forringes.

 

→  Peel/’skrubb’ huden minimum en gang pr. uke:  På denne måten, vil du både få fjernet døde hudceller, stimulert til økt produksjon av nye hudceller, og økt blodsirkulasjonen slik at godt med ‘næring’ blir fraktet opp til hudoverflaten.

 

→  Gå for produkter merket med ord som ‘brightening’, ‘moisterizing’ og ‘evens your skin-tone’ (ev. mot *age-spots’), i tillegg til at det er svært så gunstig om det står at de inneholder anti-oksidanter:  Dette fordi de aktive ingrediensene i produktet da besørger en gjevn pigmentproduksjon, samt at de tilfører fukt og næring.

 

 

→  Sørg for å få i deg rikelig med antioksidanter:  Den mest kjente, er vitamin C, men også vit.E og K er gode antioksidanter. Årsaken, er at disse bekjemper positivt- og negativt ladede atomer, hvilke kort fortalt skader huden ved at de ‘gir og tar’ elektroner fra omgivelsene, hvilket selvsagt innkluderer huden vår, etter hva som behøves for å nøytraliseres. Dette fører til en ubalanse i huden som gjerne gir seg utslag i slikt som acne og en gusten hudtone.

 

→  Sov godt 7½ – 8 timer i døgnet:  Verdens desidert beste ‘hudpleiemiddel’, er kvalitativt god og sammenhengende søvn i 7½ til 8 timer i døgnet. Dette fordi huden fornyer seg hovedsakelig når en sover, pluss at balansen gjenvinnes, samt at en i søvnen får eliminert stresshormoner og annet utyske som virker uheldig på både kropp og sinn.

 

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg