Få lepper som Kylie Jenner – UTEN fillers!

Nå har det vært veldig alvorlig og seriøst her inne en stund, så da tenker jeg det må være greit å ta en aldri så liten ‘rosa’ avstikker her.. Helt uten en underliggende agenda er det dog ikke, da jeg ser muligheten for at folk kan avstå fra å fylle ‘dritt’ inn i leppene dersom de fikk vite at en kan gjøre svært så mye i hht å få de leppene en ønsker kun ved hjelp av sminke.. 

 

 

Om du ønsker fyldigere lepper, kan dette nemlig oppnås på følgende vis:

– Dette bør gjøres etter at du har påført ansikts-primer, hvorpå du også legger denne på leppene, og foundation.

– Dernest finner du frem til den mest dekkende concealeren du har, som du legger på og over leppene, slik at leppekonturene skjules, for så å ‘sette’ dette med settingspray eller løst pudder.

– Så finner du frem den ønskede lip-lineren, hvilken jeg vil anbefale ligger så nært opp til fargen på leppestiften du har tenkt å bruke spm mulig, og rett og slett tegner opp ‘nye’ leppekontur etter eget forgodtbefinnende, so to speak. Det er faktisk utrolig hvor ‘far off’ denne kan være vis-avis ens egentlige konturer forutsatt at forarbeidet (altså tildekkingen) er gjort grundig.

– Etter dine ‘nye’ lepper er opptegnet, fyller du på med leppestift.

– Avslutningsvis, ‘spikrer’ du sminken ved igjen å børste over med løst pudder og/eller settingspray (selv foretrekker jeg å bruke begge deler; Først pudder så spray for virkelig å sette looken).

 

 

Om du ønsker å virkelig maksimere inntrykket, som f.eks i forbindelse med photo-shoots o.l, påfører du litt gloss på midtpartiet (både oppe og nede). Jeg vil imidlertid mane til varsomhet hva dette angår dersom looken skal vare over tid, og det er drikking og eventuelt spising involvert, da gloss som kjent er noe oljete greier som har det med å dra både seg selv og den underliggende leppestiften utover, for å si det sånn..

 

På dette nærbildet av eget omgjorte nebb, kan du ane den reelle leppekonturen på overleppen, og dermed se hvordan dette tar seg ut i praksis.

 

For de av dere som eventuelt måtte ønske å rette opp ujevne leppekonturer snarere enn å ‘pumpe’ størrelsen/fyldigheten, kan jeg imidlertid anbefale å påføre leppestiften før lip-lineren! Dette fordi det er så mye lettere å markere opp en jevn kontur i det ‘grovarbeidet’ kan sies å være gjort med leppestiften.

Og med det i boks, gjenstår det vel bare å ønske en ‘lip-smacking’ helg!

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg