Favoritter blandt årets trend-frisyrer!

I motsetning til hva tilfellet er på andre områder, er en usmakelig hårtrend en ytterst skjelden vare. Likeså har de kuleste hårtrendene også en forbløffende evne til å bestå. Årets trendfrisyrer holder definitivt standarden oppe i det man har plenty av valgmuligheter for alle aldre og foretrukne lengder. Jeg har satt sammen et utvalg av mine personlige favoritter som til fulle viser et bilde av helheten..

 

 

Long-bob med oppklipp

Den lett oppklippede long-bob’en, hvis modell jeg vil tro er gjenkjennelig for de fleste, er særs anvendelig, praktisk og lettstelt i og med den er såpass kort at den ikke blir et tidkrevende dråg å vaske og vedlikeholde, og såpass lang at håret kan settes opp og flettes etter alle kunstens regler. Oppklippet bob er dessuten et enestående alternativ i det en har vokst fra den’prinsesse-søte’, ungdomslooken, og inn i den stilfulle elegansen som hører dronningene til.

 

Langt hår med store, myke krøller

En klassiker som oser av eleganse som nærmest er blitt et varemerke for the duchess of Camebridge, Kate Middelton For de yngre, gjør den seg ofte best med midtskill, lang lugg og gjerne rufse opp krøllene litt, da man ellers fort kan bli seende litt prektig ut.,  I det en kommer opp i 30-35 årsalderen, blir imidlertid ansiktstrekkene gjerne mer markante, -ansiktet får rett og slett mer ‘liv’, og da gjør det seg også langt bedre med klassisk eleganse av typen som frontes av Christy Brinkley på bildet over.

 

Langt oppklippet hår 

Om hele lengder fort kan føles litt ‘tungt’ og ikke minst kjedelig, samtidig som du ønsker at håret skal være langt, er oppklipp veien å gå. Da får en en klipp som gir liv til frisyren uten å måtte bruke tid på styling. Dessuten gir oppklippet hår inntrykk av volum, og passer derfor yppelig for de med den fine og glatte hårtypen som er svært vanlig blandt oss nordboere.

 

Pixie-cut

For de som går for de korteste frisyrene, har vi den såkaldte ‘pixie’-klippen, som også er blitt en gjemganger i motebildet. Dette er en frisyre som etter min mening gjør seg desidert best med ilagte fargeeffekter/striper. På sitt beste, gir den en sporty look, for ikke snakke om hvordan den kan få frem øynene. Det som imidlertid er faren ved å velge en ‘guttekort’ frisyre som denne, er at en i hverdagstøy og uten sminke fort kan bli seende mindre feminin ut enn ønskelig.  Men som sagt; Rocker du først denne lklippen, er den helt fantastisk.

 

Smalende ‘cone’ -style

Om en ikke er spesielt flink til å style håret selv, er nok denne klippen et bedre alternativ forn de som ønsker en kort frisyre. Nå kommer jeg ikke på det norske ordet for cone, men for de av dere som ikke er kjent med den engelske betegnelsen, er dette den geometriske sylinderaktige figuren som i stedet for å være like bred i begge ender, blir smalere og smalere.. Vel.. Det kan forsåvidt være det samme, da bildet levner liten tvil om hvordan denne loken ser ut. Om du vil være sikker på å se feminin ut, er dette frisyren å gå for. Dessuten krever den fint lite av personen som bærer den, samt at den kan varieres med å dra sidehåret ned over øret som her, og lagt bak ørene.

3 kommentarer
   1. Når du har hatt langt hår så lenge som deg, tror jeg nok du kan føle som litt av identiteten din forsvinner om du klipper deg kort. Om du skulle føle skikkelig for en forandring, ville jeg heller anbefalt a klippe det opp litt og/eller gjøre noe fancy I hht farging/striping 😉

  1. Jeg har hatt svart hår en periode. Og jeg hadde “guttekort” når jeg var 32 🙂 Har prøvd mye opp igjennom årene, men har nok mest hatt langt. Enten rødt,svart eller en mer blond/gyllen 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg