Fotballfrue vs Feilvare-Barbie

Reklame | Adviral

I det jeg kommer over en artikkel om den velkjente fotballfruen, Caroline B. Eriksen & hennes make (-som faktisk ikke er fotballen men en blandt de mange menn som løper etter den, for dere som måtte ha latt dere lure av ordlyden), blir jeg brått bevisst en skjebnens ironi på det mest absurde; Jeg innså nemmelig at hun og jeg har såpass med ytre likhetstrekk at vi kunne vært søstre, hvorav det ved første lille pirk i overflatelakken ville fremkommet hvem som var ‘mandagsutgaven’..  

 

 

Likhetene begynner faktisk allerede der vi selv begynte, om en kan si det slik, da det etter hva jeg har forstått kun skiller en 20 min kjøretur fra hennes & mitt barndomshjem. – Hvilket jeg i realiteten først & fremst valgte å sette som første punkt fordi her er min eneste triumf over perfeksjonen fra Sarpsborg; Jeg klarte nemmelig å sikte meg inn på rett side av Glomma, altså Fredrikstad, for å presisere det åpenbare, med ca 100 m margin!..

Videre er både fru Caroline & jeg relativt høye, for ikke å glemme tynne, hvilket har blitt uhørlig bemerket på de mest provoserende, asosiale vis ovenfor oss begge, noe vi begge har lært å takle og ikke minst se som det det er.. Vi er også relativt forfengelige damer med en mellomblond hårfarge fra naturens side som vi begge farger noen nyanser lysere og hvis frisyre for tiden er en såkaldt ‘long-bob’. Make-up’en fremhever gjerne øyne forran lepper, da øynene er blandt begges mest flatterende trekk sammen med høye, markerte kinnbein..
– MEEEN..

Bak denne ytre staffasjen, skjuler det seg mangler som viser det seg at en av de to er en feilvare, – eventuelt en prototyp; Den som betatestes for å avdekke de drøssevis av ‘bugs’ som ikke fremkommer ved første øyekast, men som må være fikset før produktet kan legges ut på markedet.. – Og for de som eventuelt ikke har skjønt tegningen, kan jeg røpe at feilvaren og/eller prototypen aldri har blogget under navnet Fotballfrue’..

 

df-foto

 

For mens fru Berg Eriksen stolt rapporterer fra sitt perfekte liv i sitt perfekte hjem, kjemisk fri for ikke-politisk korrekte blundere, er frk Henriksen såre fornøyd med seg selv for å ha tatt seg selv i nakken og gått ut med søpla i det den tredje posen nådde vippepunktet mellom overfylt og det absolutte bristepunkt.. Videre opplever den undertegnede frøkna (hvis tittel er begrunnet i klaustrofobifornemmelser ved tanke på ekteskap snarere enn lavere alder) å tryne ‘flat-faced’ rett på snørra der hun snubler avgårde på sitt livs landevei, mens fruen har klart å skjule alle og enhver av livets ørefiker og rene knock-outs ned til den minste lille antydning, dersom noe slikt i det hele tatt har funnet sted der på berget.. Det være seg egne fuck-ups, skjebnens lunefulle pek, eller en salig blanding; Gry tryner, Caroline er stø som et fjell.

Gry er ei høylydt og ukoordinert vimse som har meninger, hvilke kjennetegnes ved å være mer eller mindre kontroversielle, om nær sagt alt mulig, og er tilsynelatende fysisk ute av stand til å holde inne med disse uansett upassende tid & anledning. Caroline ytrer smilende & imøtekommende sine politisk korrekte, og gjerne uselviske meninger med sin vennlige, behagelige og milde røst. – Gry derimot, himler med øynene i det hun fyrer løs mot planetens tallløse idioter med sin bitende sarkasme..

 

df-foto

 

Undertegnede frøken har ofte ønsket at hun kunne være som den respektive fruen, og ikke minst undret seg over hvorfor hun er ute av stand til i hele tatt å kunne bli bittelittegrann som henne uansett hvor hardt hun måtte prøve. – Det ville jo ha gjort så mange ting så mye enklere her i livet!  Men samtidig er det som sagt ingen som vet hvorvidt perfeksjonen virkelig er dette perfekte, eller om det bare er resultatet av ei som er jævlig god på fasadebygging.. Og om virkeligheten virkelig skulle være tilnærmet den glansbildeidyllen som blir presentert, vil jeg være på pletten og stille min hjelp til disposisjon dersom, gud forby, dette en dag skulle sprekke.  Fru Caroline vil nemmelig være like rustet til å stå i mot en storm som et sugerør i nysnøen dersom skjebnen en dag skulle dundre inn i virkelighetens Barbie-world;  Hun vil nemmelig ikke kunne reise seg på egen hånd etter å ha blitt slått overende av livet, hvorpå hennes stadig trynende konterpart derimot vil være den som står fjellstødt igjennom uansett hvor hardt det blåser..

Aldri så galt at det ikke er godt for noe, iallefall..

 
______________________________________________________________________________________________________


 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg