Fotballvold!

For ca halvannen time siden, så barker fotballsupporterne tilhørende hhv Vålerengen og Lyn sammen i et durabelig masseslagsmål i forkant av cup-kampen mellom de to Oslo-lagene utenfor Bislett stadion. Jeg mener.. Hva faen er greia, liksom!? Det burde jo være viden kjent at utfallet av en fotballkamp er fullstendig upåvirket av det antall av motstanderlagets supportere en måtte klare å få slått ned, -det være seg før, under og/eller etter en kamp! 

 

 

Dessuten har jeg ikke den ringeste anelse av hva som motiverer et regelrett krigersk raseri mot de øvrige lag (med deres respektive supportergrupper) tilhørende den liga ens eget lag er tilhørende. I følge hva de uttrykker, ønsker de jo motstanderlaget eliminert fra jordens overflate. – Men sett at dette ønsket skulle skje fyllest, så ville de jo unektelig ha senket egen skute i samme slengen!.. For at et fotballag skal kunne bestå, er det jo pokka nødt til å ha motstanderlag!.. – Dette er jo intet mindre enn en absolutt betingelse! – For ikke snakke om at denne betingelsen burde være åpenbar for enhver som har fått med seg hva konseptet konkurranse går ut på, da alle former for konkurranse er betinget av at det er to- eller flere som kappes om å vinne ut i fra et gitt konsept!

Å herregud, nå begynner jeg jaggu å lure på om det er smittsom hjernedødhet på gang her.. – Jeg mener.. – Det skriker jo ikke akkurat ‘dødsglup’ å begynne med ordkløverier a-la Gry i det man henvender seg til folk med en mental kapasitet tilsvarende en gjennomsnitts glassmanet heller!

[Jeeze! DA hadde hadde vi snakket pandemi verdt å skrive hjem om, om ikke annet!..]

 

[foto: tv2] Slik tok det seg altså ut da supportere fra Lyn og Vålerengen barket sammen i et masseslagsmål utenfor Bislett stadion tidligere i ettermiddag. Her haglet det med både slag, spark og skuddutvekslinger med nødbluss.

 

Ikke desto mindre, velger jeg nå å gå ut med en regelrett bønnfallelse til det Norske folk:..

Kjære Landsmenn! 

Om det nu ikke er å anse som så alt for meget, må jeg få be dere alle om å vær så snill å unngå å drite dere ut så jævlig at dere fremstår så til de grader begrensede på det mentale plan at det er fysisk smertefullt å bevitne? – Og dersom dette skulle vise seg for vanskelig å overholde for enkelte av dere, om dere da i det minste kunne være så elskverdig å holde dette utenfor offentligheten, slik at øvrigheten i det store og hele spares for de traumer som følger vissheten om vår felles artstilhørighet etter å ha bevitnet sådanne stunt som hva som fant sted i hovedstaden denne herrens eftermiddag, så ville dette bli mottatt med stor takknemmelighet… 

På vegne av de av oss tilhørende den delen av jordens artsmangfold der hoderegionen har funksjoner som strekker seg ut over det å fungere som stumtjener/display for supporterluen, 

Gry Henriksen. 

 

2 kommentarer
  1. Fotball er hjernedødt! Bodde i over 13 år bare meter fra Marienlyst hjemmebanen til Godset. Husker en gang spesielt da Vålenga var her, massevold i alle gater på vår side av elva, blodsprut og raketter.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg