Fra A til Å

Hiver meg på nok en blogg-trend jeg klikker inn på hos andre; Her har dere meg, fra A til Å! 

 

df-foto

 

Astronomi: Min store interesse så langt tilbake jeg kan huske. Som voksen, er det spesielt kosmologi-delen jeg har festet meg ved.

Barnløs: Jeg hverken har barn, eller noen ønsker om å få barn.

Cravings: Jeg går ‘all in’ og dytter innpå uten restriksjoner ‘what so ever. Utvilsomt fordelen ved min kroppstype/bygning.

Diskusjon: Var blandt de som ledet an i diskusjonstimene fra 1 klasse og ut gymnaset, og evner fremdeles ikke å la min mening være usagt..

Empat: Jeg er etter alt å dømme en såkaldt empat (også kaldt hypersensitiv), men heldigvis med evnen til å skille egne fra andres følelser.

Fobi: Fobien for enkelte innsekter og kryp er såpass at den påvirker livsutfoldelsen, og dermed faller inn under sykdomsbegrepet.

Grynet mitt: Hva min mor pleide å kalle meg som barn [og fremdeles kan dukke opp fra tid til annen].

Humor: Jeg er god på å få folk til å le gjennom satire og presentasjon av dette og hint fra en annen vinkel enn hva som er vanlig.

Idrett: Jeg er atletisk som få, og ble ansett for å være et kjempetalent innen løping. Men interessen for fest & gutter vant drakampen om unge Gry..

Jålete: Har klart å bli kvitt avhengigheten av å legge full make-up hver dag, men vil alltid ha behov for å ta meg godt ut.

Klarinett: Spilte i Hauge skolekorps fra 3.klasse og helt til jeg var i 15 års alderen.

Liberalist: Jeg er en ihuget forkjemper for frihet under ansvar, og koker nærmest over for hver nye lov som går på ens personlige frihet.

Modell: Er så heldig at jeg fremdeles får ett og annet oppdrag innen dette som er blandt det aller morsomste jeg gjør.

Norge: Jeg er ytterst stolt av mitt land, folk og min arv, og ekstremt ydmyk ovenfor de som har ofret livet for de goder vi nyter godt av i dag.

 

 

 

Original: Mine bestrebelser i oppveksten til tross; Jeg klarte aldri å passe helt inn i ‘normalboksen’, hvilket jeg i dag har lært å verdsette.

Psyke: Typ kjærringa mot strømmen. Nærmest uovervinnelig på områder de fleste syntes er vanskelig, og fikser dårlig det folk flest anser problemfritt

Queen: Ikke bare er Queen mitt absolutte favorittband, men jeg innehar også betegnelsen ‘dronningen’ blandt venner.

Regn: Jeg elsker å gå ute i øs pøs regnvær, -uten regntøy. Intet er mer forfriskende enn en skikkelig regndusj!

Spydig: Jeg kan være skikkelig spydig når jeg blir sint/provosert.

Tolleranse: Dette er noe jeg er oppdratt til, og så absolutt viktig. Samtidig er det er grenser for hvor langt jeg er villig til å strekke meg i så måte.

Ulykke: Jeg har mesteparten av livet slitt med en form for vrangforestillinger som går på å vokte meg vel for ikke å gjøre ting som bringer ulykke.

Venner: De nærmeste er for familie å regne i mitt tilfelle.

www: Er fullstendig avhengig av internett!

Xylofon: Favorittleketøy som barn, og noe jeg fremdeles syntes det er kjempeartig å spille.

Yndig: Er en annen ting jeg ikke evner å være..

Zoo: Har i stedet for barn en voldsom omsorgstrang ovenfor dyr. Husstandens firbeinte representanter teller nå en hund + 6 katter. – Det reneste zoo.

Ærlig: Jeg er kjent for å kunne være brutalt ærlig i mine uttalelser.

Økonomisk: Bruker mye på unødvendigheter i perioder med god råd, men vet også å klare meg på langt mindre enn de fleste ville klart i motsatt fall.

År: Jeg oppgir av prinsipp aldri alderen min frivillig, da det rådende aldersfokuset er den faktoren som irriterer meg aller mest i dagens samfunn.

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg