Fuck perfeksjonismen!

Reklame | Adviral

Vi er deprimerte som aldri før, og nærmest alle som en ønsker et langt mindre overfladisk samfunn. Samtidig yter vi betydelige bidrag til å fremme det motsatte; At kun det beste og dyreste er bra nok i ens presentasjon av det perfekte livet.. 

 

heggen foto

 

Er det virkelig slik at en blogg knapt er verdt sine opptatte KB på nettet dersom bildene tas med mobil og ikke det nyeste speilrefleks-og-bla-bla-bla-kamera? For ikke snakke om; Hvor stor er egentlig forskjellen?.. Jeg må iallefall bare tilstå at jeg ved gjentatte anledninger har vært innom blogger hvor jeg ikke hadde hatt den ringeste anelse om at noe var annerledes dersom ikke bloggeren hadde beklaget på det indeligste at bildene som følger det respektive innlegget ‘kun’ er mobilbilder med ditto kvalitet..

Videre er den sosiale mediakontoen som ikke presenterer et glansbilde av et liv knapt å finne. Her, må vite, nyter vi det perfekte forholdet med de perfekte barna i det perfekte hjemmet, kun avbrutt av regelmessige avbrudd hvor det er de perfekte ferier som nytes. Alikevel skiller vi oss og bryter ut av forhold nå som før, -så kanskje det ikke var så himla perfekt alikevel, da!?.. Men selv i disse de vanskeligste av livets perioder, fortsetter vi i samme, perfekte stil med å vise frem bilder av vår perfekte nyinnflyttede leilighet!

 

df-foto

 

Ville det ikke vært mye bedre om vi lot være å dyrke denne perfeksjonen vi er så skjønt enige om at vi ikke trives med, da den fører med seg et press ingen av oss vil ha?

Det er faktisk VI som skaper det samfunnet vi lever i: Det er vi som lar oss friste til kjøp av modeller som fremmer usunne ideal, likesom det er vi som skaper det kjøpepresset som er nær ved å ta knekken på oss ved hele tiden å skulle overgå naboen! La oss heller slappe av, og fire kravene ned til et sannferdig nivå, så skal du se at alt blir så meget bedre..

 

2 kommentarer
  1. Helt enig med deg. Vi har fått et samfunn som er helt utav proporsjoner når det kommer til hvordan vi skal se ut, ha det hjemme, livsstil osv. Det gjelder i alle fall for oss som liker å lese om disse tingene. Jeg er ikke like sikker på at den menige mann og kvinn er like opptatt av det. Altså nå snakker jeg om min aldersgruppe. De som er yngre enn meg tenker kanskje annerledes.

   Vi blir tjukkere og tjukkere og lever mer og mer usunt som befolkning, men likevel tror jeg mange av oss liker å drømme oss bort i en verden utenfor vår rekkevidde.

   Ønsker deg verdens fineste helg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg