Google analytics er sporløst forsvunnet!

For et drøyt halvår siden, ‘krasjet’ Google analytics -funksjonen min (hvilket er tjenesten som gjør oss i stand til å følge med på antall besøkende på bloggen til enhver tid) første gang, da den hos meg, som hos flere medbloggere her på portalen, plutselig sluttet å registrere noe som helst. Etterhvert fikk da også jeg denne telleren opp og gå igjen, hvorpå den har forblitt gående uten nevneverdige problemer – inntil i går kveld..  

 

foto: df-foto 

 

I det jeg skulle foreta en siste sjekk før leggetid, var nemmelig hele ‘spetakkelet’ forduftet fra kontrollpanelet! Der og da tvang jeg imidlertid frem hva som er best beskrevet som en falsk tro på at den antagelig bare var midlertidig nede, og at alt ville være på stell ved neste innlogging. – Et luftslott jeg bygget opp rundt det faktum at jeg ikke hadde vært nær en innstillingsfunksjon på evigheter, samt vissheten om at alt fungerte som det skulle da jeg forlot den etter den foregående visitten.  -Men jeg visste jo innerst inne at jeg facet et nytt Analytics-helvete, men orket bare ikke å forholde meg til det der og da..

Det trengs vel strengt tatt ikke å presiseres, men sånn for ordens skyld kan jeg bare stadfeste at det selvfølgelig ikke var noen Google Analytics å oppdrive i kontrollpanelet i dag morges heller. -Og det er iallefall ingen sideanalyse å spore nå, etter at frustrasjonen tok overhånd, og jeg har rast rundt i det ‘Analytic’ske riket med opprettelser av nye kontoer og all verdens innstillinger på den ‘gamle’. Nå vet jeg når sant skal sies ikke hvem som (tilsynelatende) er aktiv en gang, og om denne er tilsvarende den hvis ID jeg har lagt til siden..

Når det er sagt, ser det i det minste ikke ut til at jeg har gjort vondt værre, -av den enkle grunn at det rett og slett ikke kan se værre ut enn at hele driten brått er forsvunnet som dugg for solen!..

Finnes det noe mer irriterende en å få slike overraskelser fra helvete kastet over seg som lyn fra klar himmel!?.. For mitt vedkommende, utgjør de iallefall en alvorlig trussel for min mentale tilstand, det er iallefall helt sikkert!!

 

 

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg