Gratulerer!!

Praktisk talt på dagen 20 år etter to fly dundret inn i hvert sitt tårn av the world trade center, et i selveste Pentagon, etterfulgt av et der passasjerene greide å ta kontroll over egen massakre ved å få styrtet flyet de var passasjerer i slik at iallfall ikke enda flere liv gikk tapt, så kan vi vel ikke annet enn å gratulere Taliba med at de nå er tilbake til ‘square one’. Altså; Nøyaktig 20 år med nobel krig mot terror, så stanser vi med tåspissene mot målstreken, for så å drite i å krysse den med et typ: Naah, drit og dra, vi gir faen, ass!..’  

 

 

Nå er jo det å slutte å krige i utgangspunktet en positiv ting, men siden intet i denne verden er sort-hvitt, er dessverre heller ikke det å slutte å krige udelt positivt i alle sammenhenger. – Og å avslutte krigen mot terror, -altså ved å trekke styrkene ut av Afghanistan, en beslutning jeg ser på som god.

Jeg mener.. Her har x-antall soldater fra NATO-lendene i beste fall ofret årevis av sine liv, og i verste fall livet for å få bukt med den faenskapen som bedrives der nede. Taliban var praktisk talt beseiret, og det var håp for både Afghanistan som nasjon og verden for øvrig, også finner de det da brått for godt å gi faen i hele greia i det styrkene i bunn og grunn “kun” var på plass for å påse at galskapen ble holdt i tømme! Følgen er jo blitt, som selv jeg evnet å forutse, at Taliban spratt frem fra fjellhulene sine som paddehatter for så å gjenerobre makten i det NATO-flyene letter fra flyplassen i Kabul.

Men for all del.. Også i Taliban går verden fremover, viser det seg, i det de internasjonale nyheter i dag kan melde at jenter/kvinner nå gis lov til å motta undervisning av menn, om disse befinner seg i skjul bak ei gardin/et forheng, og at de (selvsagt) er ulastelig antrukket i full burka eller niqab. – Hvilket vil si at selv ansiktet er så tildekket at de verken ville vært i stand til å se den respektive læreren om han sto inntil de, in the flesh, og han ei heller vil være i stand til å se sine kvinnelige elever/studenter som annet enn vandrende lampeskjermer anno 1976.

Så hva kan man si, annet enn Gratulerer så mye med terroren!

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg