GRYXEN-oppdatering!!

DAGEN FØR DAGEN!! 

I morgen fyres det i gang, folkens! Da går nemlig avstemningen av den første kategorien, -altså ‘Årets Fotograf’ av stabelen!! 

Forøvrig, er denne uken vist seg å ha blitt regelrett snudd på hodet i forhold til det opprinnelig oppsettet, men nå er iallefall samtlige innkomne nominasjoner i de siste 5 kategoriene registrert og oppført!  

 

De 4 siste kategorier åpne for nominering!

 

Her følger så en oversikt over de blogger som altså er nominert i en av disse siste utlagte kategorier så langt, så får jeg heller følge opp med en full detaljert oversikt som inkl. antall nominasjoner så snart tiden strekker til her..

 

 

Ellers har det vært et par spm. ang. hvor lenge nomineringsvinduet er åpent, og svaret på det er inntil det er dags for den første avstemmingen innen hhv den første- og den andre bolken.

I praksis, vil altså dette si at det for de første seks utlagte er siste nomineringsdag i dag (siden første kategori skal stenmmes over i morgen), mens det for de fem siste er åpent for nominering frem til den 12.

 

8 kommentarer
  1. Tror det var en kategori årets meningsytring? Nominerer i alfabetisk rekkefølge. Apecalypso – Fotavtrykket – Gryende – Kjerringtanker.

  2. Å nominere årets fotograf er litt vanskelig. Fordi her er så mange med fantastiske flotte naturbilder, Ingen nevnt ingen nevnt,

   Fotografi er så mangt, natur – portrett – kunst. Det er en person som skiller seg ut innen portrett og kunstfoto. Hvordan det er mulig å “oppdra” sine katter til å sitte modell, altså sitte, er for meg en gåte. Enten så er det en umenneskelig tålmodighet, noen kilo godbiter, eller begge deler. Uansett, resultatene blir veldig så proff.
   Når det gjelder kunstfoto “mistenker” jeg fotografen å ta en Espelid Hovig en gang i blant. Flotte nærbilder av diverse i naturen som går veldig så nært i detalj. For ikke snakke om måne- bilder , der vi praktisk talt kan se månelandskapet, og med litt fantasi også mannen i månen. Så da nominerer jeg Gryende til Årets fotograf.

    1. Men du, kan du tipse meg om en teleskop app, som jeg mener du nevnte en gang, tenker på foto av fotavtrykket til Neil Armstrong. 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg