Guilty pleasures!

Det finnes vel knapt de som ikke har noen smått pinlige ting de mesker seg med i all hemmelighet og/eller innehar noen lite sjarmerende preferanser; Det være seg alt fra ting en putter i munnen til TV-/internettpreferanser til smått barnslig/smålig ‘rusk’ i personligheten.. Selv må jeg ærlig innrømme å være blant de som har en god del slike tidvis godt kamuflerte ‘guilty pleasures’  og usjarmerende personlighetstrekk på samvittigheten, og nå er tiden inne for en aldri så liten runde tilståelser..

 

 

→  Jeg elsker smågodt og søtsaker i samme grad som jeg gjorde som barn.

→  Jeg elsker hamburgere generelt, og mc.Donalds-burgere spesielt. Videre, er jeg også som voksen like lite begeistret for grønnsaker som det jeg var som barn, med den følge at jeg legger igjen betydelige summer i helsekost for å få i meg alt av næringsstoffer kroppen trenger.

→  Jeg formelig digger såkalt søppel-TV og skandale-reality! Med andre ord, er jeg blod-fan av serier som Ex on the beach, paradise hotel, real housewives in *several places’, osv. – Og dette ble ikke akkurat bedre av å sitte isolert i coronaperioden, for å si det sånn!..

→  Jeg er en ‘oppmerksomhets-junkie’, hvorpå jeg elsker å være sentrum for andres beundring og interesse..

→  Jeg har en tendens til kun å gidde å påta meg oppgaver o.l innen områder hvor jeg ser en mulighet for at jeg kan bli ‘best’. Her er det konkurransemennesket som kicker inn, hvorpå jeg er en elendig taper, og kjempebra ikke er verdt en dritt dersom dette ikke er/kan utvikles til ‘best’.

→  Jeg er rett og slett fysisk avhengig av å ha en tlf, PC eller nettbrett å sitte å fikle med/trykke på. Uten noe slikt for hånden, blir jeg regelrett desperat. Det er rett og slett fysisk smertefullt, og jeg blir virrende rundt som et lemen på speed..

→  På såkalte ‘ugly-days’, altså de dagene jeg føler jeg ser helt forferdelig ut, hjelper det dersom jeg får anledning til å dra frem modellbilder, og da gjerne legge de sammen med bilder av andre modeller fra magasiner o.l for den bekreftelsen det gir. At slike bilder ikke gjenspeiler virkeligheten, er jeg fullt klar over, samtidig som det, når sant tross alt skal sies, demmer opp for selvtillitskrisen å vite at det tross alt er meg som figurerer på disse bildene..

 

Vel.. Disse avslørte ‘skyggesider’ ved min person må vel sies å være usjarmerende på elitenivå, men er man blogger, så er man blogger, og da er det nå engang sannheten som skal frem, -uansett!..

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg