Håret 2020!

Om ikke annet, har i det minste dette herrens drittår, 2020, kunnet by på smakfulle hårtrender! ‘Rufsete’ fletter og buns egner seg like godt til hverdags som til fest, og er faktisk langt enklere å lage enn man skulle tro! Her følger et utvalg av mine personlige favoritter.  

 

I en restaurantjobb er det selvsagt av høyeste prioritet å unngå hår i maten som gjestene serveres, hvilket gjør denne oppsatsen til en favoritt på jobbfronten. Den er kjempeenkel å lage, og tar max 5 min.

Bildet under, viser hvordan du bare tvinner topp- og sidehåret i strimler og fester de med pins slik at du får alt håret samlet bak som her. Dernest, bare tvinner eller fletter det, for så å rulle det rundt til en bun som du fester med en strikkl eller pins.

 

 

Denne ser riktig så avansert ut, men er faktisk så enkel som at du bare fester strimler av sidehår på  motsatt side med pins nedover, hvorpå disse overlapper hverandre.

 

Hårsløyfe, bokstavelig talt!

 

Denne overlappingsfletten er en kjempetrend for tiden.

 

..- Liksom fiskebeinsfletten er en ‘sikker vinner’ uansett anledning.

 

Her har vi en variant som krever en viss lengde for å komme til sin rett. Den ser riktig så avansert ut, men den består faktisk av noe så enkelt som tre standard fletter som igjen er flettet sammen til en. Avslutningsvis, gjøres den tykkere ved å dra den ut langs sidene (nedover hele). Dersom en virkelig vil ‘trå til’ med noe ekstra, så blir er det bare å lage en eller flere av de tre inkluderte flettestrimlene som fiskebeinsflette.

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg