Homoterapi og idioti

I forbindelse med at avgjørelsens time angående det foreslåtte lovforbudet mot såkaldt ‘homoterapi’ står for døren, er stortinget så vel som folket selvsagt like delt som de pleier å være når det kommer til følsomme saker som dette. Mitt engasjement i dette anliggende, er imidlertid grunnet i ren frustrasjon over at slikt vås i det hele tatt er et ‘issue’ i den (såkaldtI) opplyste delen av verden i det vi skrider inn i det herrens år 2020… 

 

 

 

At jeg tråkker over alt som er av streker og grenser i hht rådende politiske korrekte policy om ikke å snakke nedsettende om andres tro og livssyn får så være. For når sant skal sies, evner jeg rett og slett ikke å forene en overbevisning om at en kan ‘helbrede’ homofili gjennom djevelutdrivelse og den slags vås med begrepet ‘intelligent livsform’.. Dette er en virkelighetsoppfatning som hører hjemme i middelalderen, og ikke i et av verdens best opplyste nasjoner! At det derfor er ansett for nødvendig å behandle homoterapt i stortinget i det det andre tiåret i det 21 århunderet er i ferd med å renne ut, er hinsides flaut.

 

[foto: VG-TV] VG-TVs Morten Hegseth et aktuell med en svært så interessant serie som tar opp de ulike aspekter ved denne galskapen. Her sees han med 23 år gamle Brian, som ble utsatt for homoterapi i all sin gru i sitt eget hjem i et helt år til ende.

Vel så mye verdt å merke seg, er det jo at hver bidige gang en av disse idiotiske sakene med røtter i religiøs tro, er det ikke måte på samstemthet mellom kristne og muslimer! At de ikke ser dette selv etter at den samme historien gjentar seg gang på gang etter gang, anser jeg for å være svært så underbyggende for påstanden som ble rettet innledningsvis. Siste gangen det skjedde, er jo vitterlig ikke lenger tilbake enn ved endringen av abortloven for noen måneder siden! Så at disse to trosretningene fremdeles kan stå på hver sin tue og hevde at den andre er roten til alt vondt, står for meg som et mysterie. Et minstemål av gangsyn, og de ville jo innsett at de er som ‘two pieces in a pod’, og slått sine pjalter sammen for lengst! Her kan en jo imidlertid bare konstantere at sneversyntheten i det minste fører noe godt med seg, da denne unionen av galskap meget vel kunne blitt et sant helvete å ha med å gjøre..

At homoterapi er synonymt med religiøst viss-vass uten rot i virkeligheten, er udiskutabelt. Likeså, anser jeg det for hevet over enhver tvil at denne typen sludder ikke fører noe som helst godt med seg, og dermed burde vært eliminert en gang for alle. Men (tro det eller ei) jeg er faktisk ikke sikker på at et forbud er veien å gå! For det denne mulige loven går ut på, er å forby alt som tar sikte på å endre en persons seksuelle legning. At alt som måtte forsøkes i så måte, er fullstendig fåfengt, får så være, for med tanke på at dette eventuelle forbudet også vil forby slikt som bønner i denne retningen for de som (selv) måtte ønske dette, begynner det faktisk å skurre litt..

 

[foto: itromso.no] Uansett om det blir lovvedtak eller ei, og hvordan denne loven eventuelt vil lyde, får vi indelig håpe vi i det minste får gjennomført en kraftig reduksjon av de tilfeller hvor folk tvinges/presses til “behandling” av sin seksuelle legning.

At det må være forbudt med alle former for tvungen ‘behandling’, er hevet over enhver tvil. Men om vi også skal forby den frivillige, skurrer dette for det første med vår grunnleggende rettighet om at enhver helt og fullt er ‘eier’ av eget liv og legeme. For det andre, syntes det for meg også å skurre at dette kan forbys, men at idiotiet som ligger til grunn for det hele, fremdeles får stå standfast i sin uforholdsmessig sentrale posisjon i samfunnet med hånden dypt begravd i statskassen.. Men sterkest av alle argumenter i mot et slikt totalforbud, er at jeg er hellig overbevist om at det ikke kommer til å føre oss noe særlig videre. Jeg tror nemmelig heller det vil vise seg å gjøre ting værre ved at virksomheten vil bli bragt langt under jorden, for å si det sånn. Følgen vil, slik jeg ser det, høyst sannsynlig bli at den reduksjon som muligens vil følge hva den frivillige biten angår, vil ha en så alt for høy pris i form av at den tvungne vil holde hevd som aldri før. Med trusslen om rettslige konsekvenser, tror jeg trusslene mot å rømme fra- eller, gud forby, å melde fra om slikt, vil overgå de nåværende ‘big-time’. Her tror jeg unge med muslimsk bakgrunn og de med tilhørighet i mindre, sektlignende menigheter vil være de skadelidende, -hvilket vil si de loven etter alt å dømme hovedsakelig har som formål å beskytte i utgangspunktet.

Men for all del.. Det desidert best tenkelig scenariet i så måte, vil jo være at loven blir vedtatt, og at mine spådommer blir gjort fullstendig til skamme, og fenomenet derav blir eliminert for all fremtid!..

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg