Hva faen er det de driver med!??..

Dommen er nå falt mot den såkalte IS-kvinnen; Dama som først velger å gå ut av sitt gode skinn for å omgå statens hindringer for å få dratt til Syria for å yte sitt i terrorismens tjeneste, og dernest klarer å grine seg til å bli hentet hjem på statens risiko og regning i det livet som soldatmadrass (pardon mon french) har mistet sin ‘glory’ 6-7 år senere, er idømt latterlige 3 1/2 år.. Jeg ble sittende å stirre på teksten, i det hjernen nektet å godta den informasjonen den fikk servert, og det føles som om hele bevisstheten fyltes av et eneste stort spørsmålstegn; Hva faen er det de driver med egentlig!?.. 

 

 

Greit nok at hun ikke har deltatt i selve kamphandlingene og terroraksjonene som den respektive IS-troppen har deltatt i i løpet av den tiden hun har vært der, men like fullt har hun tjenestegjort for denne organisasjonen.

For å være sikker på at alle er inneforstått med alvoret her, så er det nødvendig å ta med det faktum at Norge faktisk er i krig. I det man snakker om at vi lever i fred her på berget, så betyr det ‘bare’ at det ikke foregår noen krigføring på norsk jord. Tidligere, har Norge som kjent ‘bare’ bidratt med fredsbevarende styrker hva kriger vi ikke er direkte berørt av angår. Dette kunne vi også ha valgt her, til tross for NATO medlemskap. Men i det som skjer i kjølvannet av 11 september 2001 (USA) falt valget, hvilket i mine øyne var det eneste rette valget, på å la oss involvere i krigen mot terror på lik linje med USA, Storbritania, Danmark, m.fl. Her kan nevnes at de Norske styrkene bla.a spilte en avgjørende rolle i styrten av Gadaffi i Libya, samt den virkelige ‘store stygge ulven i så måte; Osama Bin Laden. Hva det førstnevnte tilfellet angår, vet jeg at USAs daværende president, George W. Bush, hadde gått ut til landets presse med en kjempehyllest til den norske luftstyrken, hvilket skapte paniske tilstander i regjering- og storting, da det i det norske folk var temmelig negativt innstilt til Bush-administrasjonen. For å unngå at folket dermed ville sette seg på bakbeina i forhold til fremtidige aksjoner, ble dermed et massivt stress igangsatt fra både norsk og amerikansk hold for å få stanset nyheten fra og komme ut.. Hva Bin-Laden innsatsen angår, var vårt bidrag mer indirekte, samt at det var langt flere nasjoner involvert slik at innsatsen vel ikke fikk den presse-kredit den fortjente. For som daværende statsminister Kjell-Magne Bondevik sa i sin paniske samtale til Bush for å få stanset hyllesten av de norske styrkene som hadde stått for ‘den siste spikeren i kisten’ hva bråket med Libya angikk; Hadde det skjedd om et par måneder, ville ståa vært en ganske annen, for da vil det etter alt å dømme være Obama som innehar presidentembetet..

 

 

Men nok om det, da regner jeg det for klargjort at samtlige er på det rene med at IS like fullt er en fiendlig styrke som det tyskerne var under 2 verdenskrig, bare at denne krigen som kjent ikke foregår på norsk jord.. At denne dama da har tjenestegjort for denne styrken, innebærer at hennes innsats har vært med på å muliggjøre den faenskapen som IS bedriver; Både i hht terrorregime på egen jord, så vel som de stadige terrorangrep som bedrives mot vestlige mål over hele verden. Med andre ord, snakker vi faktisk om landssvik her! Og ingen trenger vel meg for å være inneforstått med at landssvik er særdeles alvorlig! – Og som om ikke dette var mer enn nok i seg selv, brøt hun i tillegg loven i det hun kom seg forbi de sperringene som var satt nettopp for å forhindre folk i å dra ned for å kjempe i IS’ tjeneste, i tillegg til at både liv ble satt i fare, og en formue av skattebetalernes penger ble svidd av i det staten påtar seg ansvaret for å redde henne ut av det uføret hun selv har satt seg i. Når hun da idømmes 3 1/2 års fengsel, kunne de like gjerne ha gitt henne full frifinnelse, samtidig som en gikk ut med flagg og faner om at det er fritt frem å begå landssvik generelt, og å joine fiendlige styrker spesielt. Dette er nemlig ikke en dom! -Det er intet annet enn en skam for norsk rettsvesen, og et hån mot både Norge som nasjon og den enkelte innbygger.. Hva faen er det de driver med egentlig!? For 3 1/2 år for landssvik er og blir fullstendig uakseptabelt!!

 

 

6 kommentarer
   1. Jeg vet nesten ikke om jeg tør, da jeg er usikker på om hjertet mitt tåler det som følger og eventuelt få vite at hun slipper ut etter typ å ha vært innom for å pakke sakene sine og gjort sitt fornødende på toalettet.. 😛

   1. Ja, jeg klikket fullstendig da jeg leste den dommen.. Den er jo fullstendig absurd! Som du sier, er jo signalene som sendes ut at det er fritt frem å bistå fientlige styrker i krig!

  1. Anbefaler å lese boken “To søstre” skrevet av Åsne Seierstad. Se gjerne Nettflixserien “Kalifatet”.
   Les og se med briller som oppfatter nyanser ..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg