Hva som er like irriterende som før COVID-19

Under coronaperioden, så en liksom bare den dritten en befant seg i, slik at normaltilstandens irritasjoner og frustrasjoner ble skjøvet ut på sidelinjen. Videre gjør det å måtte gi slipp på grunnleggende friheter/rettigheter at de fleste av oss har fått et videre perspektiv på ting, og derav blitt rundere i kantene enn hva tilfellet var før COVID-19. Men så er iallefall ikke jeg bedre enn at toppene på frustrasjonsfronten dukket opp igjen fra bevissthetens grennseland umiddelbart etter at isolasjonshatet hadde slakket litt på grepet medfølgende et like stort frustrasjonsnivå som før..  

 

 

 • Greta Tunberg.  Ikke for at jenta ikke har noe å bidra med i klimadebatten, men pga den uskrevne loven som sier at hun skal forbli uimotsagt. Tunbergs visjoner er rett og slett ikke bærekraftige, så for at noe av de endringene hun kjemper for i det hele tatt skal kunne gjennomføres i noen grad, er det en absolutt nødvendighet at hennes meningsmotstandere får forholde seg til henne som til enhver annen aktør på denne agendaen. Jeg mener.. Går du inn på de voksnes arena, så skal du også håndteres på samme vis som enhver annen aktør på denne arenaen!
 • Donald Trump.  Krisepresidenten som vant valget på åpenbar juks fortsetter i kjent stil med å spy ut den ene skandaløse uttalelsen etter den andre, -og det på en engelsk så inni granskauen elendig at det anslagsvis tilsvarer nivået til en greit skilled norsk barneskoleelev. Fyren er (- og dette mener jeg virkelig!) så totalt uskikket til den jobben han er satt til at jeg ville ‘gruset’ ham på samtlige fronter! – Og tro det eller ei, men dette er faktisk en påstand jeg har dekning for ved at jeg svarte rett på en rekke spm. hvor han var totalt blank under utspørringen i forkant av valget. – Ikke var det bagatellmessige spm. heller, da det eksempelvis dreide seg om størrelsen på nasjonens atompark og NATO’s oppgaver og funksjon. Og det sier virkelig sitt! For jeg er nemmelig overhodet ikke kvalifisert til jobben som leder av den frie verden!!!
 • Det amerikanske idiotiet.  Ikke bare gav hver annen innbygger stemmen sin til en mindre begavet narcissist som vil være direkte ødeleggende for deres økonomi, etc. Men da de endelig fikk ham stilt for riksrett, så klarte de pokker ta å frikjenne mannen i en dom like absurd som frifinnelsen av OJ Simpson var i sin tid! Coronakrisen evner han selvsagt ikke håndtere, med den følge at nasjonen er blitt en smittepøl, hvilket (bla.a) følger at landets økonomi i skrivende stund befinner seg i fritt fall i retning avgrunnen. – Alikevel viser meningsmålingene at han ikke har tapt mer enn 15% av velgerne! Nyhetskanalene refererer til dette tapet som massivt, men jeg mener.. Hvordan i hakke helvete er det mulig at hver 3 stemmeberettigede fremdeles vil gi sin stemme til denne vandrende krisen!?

 

 • Menns toalettvaner.   På det personlige plan, er jeg sjeleglad for å være tilbake i jobb på resturanten, uten at dette har gjort meg det minste mildere stemt ovenfor de som er skyldige i den dammen av urin som må tørkes bort fra gulvet under pissoaret flere ganger daglig, samt den dog noe mindre urinansamlingen som er å finne inne på selve toalettavlukket. Jeg mener.. De målene en er gitt å treffe er da virkelig såpass store at det greit skulle la seg gjøre å få etterlatenskapen plassert der den skal! – Og dersom dette alikevel skulle gå galt, så burde en da i det minste ha såpass med skam i livet at en røsker ut en dæsj papir fra holderen og tørker vekk etterlatenskapen, -hvilket til og med kan gjøres med beinet om så skal være!
 • Folk som lager kø i kassen:  Altså de som typ begynner å telle opp småpenger i det samtlige varer er dratt igjennom for så å finne ut at de ikke har nok, og dermed må begynne letingen etter et gyldig bankkort. – Eller de som plutselig har glemt ditt og datt i det de skal til å betale, for derav å løpe rundt i halvannen evighet for å finne de gitte remedier.
 • Lovvedtak som begrenser vår grunnlovsgitte frihet m.m.  Det er jo langt fra noen hemmelighet at jeg er en svoren liberalist, hvilket innebærer en intens aversjon mot enhver statlig innblanding og inngripen i vår grunnlovsgitte individuelle frihet til fullt eierskap over eget liv og legeme så lenge en ikke skader andre/utsetter disse for uforholdsmessig risiko. Istedet for frihet under ansvar, holder jeg på å tippe over av frustrasjon over de stadig hyppigere eksemplene på frihetsbegrensende forbud for så å gi strafferabatt for alvorlige volds- og vinningskriminalitet når tiltalte begikk udåden etter å ha ruset seg fra sans og samling på agresjonsfremmende midler..
0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg