Hverdagsbildet!

Hverdagsbildet er rett og slett et aldri så lite ‘bli kjent’-konsept, bestående av at blogg-dagen avsluttes med et utvalgt hverdagsbilde sammen med historien rundt.

 

Klikk her for det sist utgitte bildet i dette konseptet! 

 

“Kneah” forever! 

Kjærligheten mellom bestevennene Knert og Leah, alias “Kneah” lyser opp selv de dårligste dager. Det er rett og slett umulig ikke å la seg varmt og gledelig påvirke av synet av disse to her vise sin grenseløse hengivenhet til hverandre.

Og i går kveld, ble Leahs lojalitet til Knert tatt til et helt nytt nivå..

I likhet med sine ‘katte-søsken’, har Leah all respekt for eldstemann i flokken, ‘kattekjempen’ Rusken. Når Rusken setter poten ned, så adlyder man. Men respekt er jo noe helt annet enn å være direkte redd for noen! Og om Leah ikke er direkte redd for Dolly, slik som Knert gjerne blir når hun legger ørene baklover og freser i vei som et lemen på rohypnol utelukkende fordi han går forbi, så har heller ikke hun våget å nærme seg når husets kjeftesmelle er på krigsstien, selv om  hun aldri så mye er minst av alle.. – Dvs inntil i går kveld:..

For i det den sort-hvite gladkjukkens ferskenfargede nemisis kommer opp på siden av de to ved matplassen, hvor hun så avleverer sitt mest mugne fres med tilhørende ‘eye-stab’, som seg hør og bør når hun får Kvert innenfor potelengdes avstand, -og enda litt når Leah er med på ‘kjøpet’..

Knert rygger som vanlig tilbake over det (i hans øyne) fullstendig uprovoserte utbruddet fra dette ustabile kattedyret, men der Leah har opptrådt enda mer tilbaketrukket i så måte, hørte jeg istedet et riktig så bestemt ‘VOFF!!’. Og i det jeg snur meg, ser jeg at hun står som en pålesånn beskyttende på skrått forran Knert.. Hun hadde altså ingen intensjoner om å mukke med den ilske lille frøkna på egne vegne når hun er på ‘freser’n, men når det ‘køddes’ med Knert, da var tydeligvis grensen hennes oversteget!

4 kommentarer
  1. Så flink du er til å fortelle. En sann glede å lese om Leah og kattene. God sommer til dere alle!!

   1. Takker så mye!
    – Ja, de har virkelig blitt litt av en gjeng, og dynamikken dem imellom slutter aldri å overraske- og fasinere.
    – God sommer til dere alle 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg