Hverdagsbildet!

Hverdagsbildet er rett og slett et aldri så lite ‘bli kjent’-konsept, bestående av at blogg-dagen avsluttes med et utvalgt hverdagsbilde sammen med historien rundt.

 

Klikk her for det sist utgitte bildet i dette konseptet! 

Snakk om å lage jobb for seg selv!

Hver eneste gang Dolly kommer meg/oss i møte ute, -uansett vær, underlag, føreforhold, og hva det ellers måtte være av forhold, så skal det ned i liggende- og rulles. – Og når jeg sier ‘rulles’, så mener jeg RULLES! – Flere ganger, fra den ene- til den andre siden- og tilbake igjen. -Og for hver gang hun er halvveis over fra denne ene- til andre siden, så passer hun på å gnukke pelsen skikkelig ned i underlaget..

Paradoksalt nok, er denne frøkna også en pus som tar dette med renslighet og pelsstell på største alvor, så det å da gni seg ned i møkka innebærer jo dermed at hun lager hinsides med ekstrajobb til seg selv!

Hun er selvsagt helt skjønn når hun driver på med dette tegnet på hengivenhet, men at hun iallefall ikke legger det på is til vi kommer oss inn når det f.eks bøtter ned, og underlaget er jørme fra ende til annen, er hinsides min fatteevne.

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg