HVIS JEG VAR DEG, matblogger

NB:  Toppsidebildene som benyttes i dette konseptet, er som regel modererte versjoner av den respektive bloggerens foto/grafikk. Dersom det oppleves krenkende at dette [mis]brukes på denne måten, tas det selvsagt ned umiddelbart i det beskjeden mottas.

 

 

 

 

– Konseptet der jeg robber personligheten til mine medbloggere, og utgir innlegg i deres navn der de vel må sies å være smått overdrevne- og muligens en liten smule galere versjoner av seg selv! 

 

Her fortsetter vi å spenste fra det ene konseptet til det andre, og etter å ha sett lyst på livet som Lena Lykke, skal jeg for aller første gang innta flere personer samtidig! Jeg skal nemlig gå inn i rollen som…

:
MATBLOGGER!

Ironisk nok, må en vel kunne si, siden det er blitt så mange av de, ble denne kategorien utelatt under siste års GRYXEN-AWARDS. Årsaken var simpelthen at det, for en vanlig dødlig, ikke lar seg gjøre å skille den ene fra den andre. Samtlige later til å kjøre et konsept bestående av ukesmenyer for middager med lavest mulig karbo. Følgelig, ville jeg, -Hvis jeg var matblogger ha gått for noe med en viss originalitet samtidig som genren skulle være gjenkjenbar.. I praksis, innebærer dette at jeg ville gått for det jeg savner; Mat som faktisk inneholder energi, samt at jeg tenker det er nok av middagsblogger, så jeg velger derfor å gå for frokosten istedet. Ikke minst fordi dette er hinsides mye enklere å lande for en stakkars immitator som vitterlig ikke er noen kokk..
Om du vil se det nærmeste jeg har vært matblogg i løpet av min tid i dette gamet, tar du bare å

KLIKKER HER.

 

 

 

HØYKARBO FROKOSTMENY UKE 22/2022

03.05.2022, KL. 17:28

 

 

MANDAG:

Knekkebrød

Ingredienser: 

2 stk knekkebrød

Leverposteig,

Sylteagurk,

2-3 skiver brunost

Smør

 

¤

 

TIRSDAG: 

Baguett m/ost & skinke

Ingredienser: 

1 stk. baguette (ev. rundstykke)

2-3 skiver gulost,

2-3 skiver skinke

Smør

Tomatbåt og/eller salatblad etter eget forgodtbefinnende.

 

¤

 

ONSDAG: 

Cornflakes m/melk

Ingredienser: 

I stk. dyp tallerken fylt med cornflakes,

Melk,

Sukker og/eller syltetøy.

 

¤

 

TORSDAG: 

Havregryn/grøt

 

 

Ingredienser: 

I stk dyp tallerken fylt med havregryn,

Alt. A: Melk, – Alt.B: kokende vann,

Alt. A: Sukker og/eller syltetøy, – Alt. B: Sukker, smør og kanel.

 

¤

 

FREDAG: 

Karbonadesmørbrød

Ingredienser: 

1 stk brødskive,

Smør,

1 stk. karbonade (ev. kjøttkake),

Tomat, sylteagurk, løk og/eller salatblad etter eget forgodtbefinnende.

 

¤

 

LØRDAG: 

Chocopops

Ingredienser: 

1 stk. dyp tallerken fylt med chocopops,

Melk eller sjokomelk,

Ev. sukker dersom du er sprøyte gal.

 

¤

 

SØNDAG: 

Pannekaker

Ingredienser: 

3-4 stk. pannekaker (lages selv eller kjøpes ferdig i butikken),

Sukker og/eller syltetøy.

 

 

Vel Bekomme! 

 

2 kommentarer

      1. 😳😲 Neimen, gid!! Hva er det de insinuerer, unge mann!?? – Dette er et høyst lærerikt og derav i særdeleshet MATnyttig matbloggkonsept, må vite! 🥞🥐
        😤 [Det var det frekkeste!..] 😤
        *krenket beyond words!*
        😂🤣🤣😂🤣😂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg