HVIS JEG VAR DEG, matblogger

NB:  Toppsidebildene som benyttes i dette konseptet, er som regel modererte versjoner av den respektive bloggerens foto/grafikk. Dersom det oppleves krenkende at dette [mis]brukes på denne måten, tas det selvsagt ned umiddelbart i det beskjeden mottas.

 

 

 

 

– Konseptet der jeg robber personligheten til mine medbloggere, og utgir innlegg i deres navn der de vel må sies å være smått overdrevne- og muligens en liten smule galere versjoner av seg selv! 

 

Her fortsetter vi å spenste fra det ene konseptet til det andre, og etter å ha sett lyst på livet som Lena Lykke, skal jeg for aller første gang innta flere personer samtidig! Jeg skal nemlig gå inn i rollen som…

:
MATBLOGGER!

Ironisk nok, må en vel kunne si, siden det er blitt så mange av de, ble denne kategorien utelatt under siste års GRYXEN-AWARDS. Årsaken var simpelthen at det, for en vanlig dødlig, ikke lar seg gjøre å skille den ene fra den andre. Samtlige later til å kjøre et konsept bestående av ukesmenyer for middager med lavest mulig karbo. Følgelig, ville jeg, -Hvis jeg var matblogger ha gått for noe med en viss originalitet samtidig som genren skulle være gjenkjenbar.. I praksis, innebærer dette at jeg ville gått for det jeg savner; Mat som faktisk inneholder energi, samt at jeg tenker det er nok av middagsblogger, så jeg velger derfor å gå for frokosten istedet. Ikke minst fordi dette er hinsides mye enklere å lande for en stakkars immitator som vitterlig ikke er noen kokk..
Om du vil se det nærmeste jeg har vært matblogg i løpet av min tid i dette gamet, tar du bare å

KLIKKER HER.

 

 

 

HØYKARBO FROKOSTMENY UKE 22/2022

03.05.2022, KL. 17:28

 

 

MANDAG:

Knekkebrød

Ingredienser: 

2 stk knekkebrød

Leverposteig,

Sylteagurk,

2-3 skiver brunost

Smør

 

¤

 

TIRSDAG: 

Baguett m/ost & skinke

Ingredienser: 

1 stk. baguette (ev. rundstykke)

2-3 skiver gulost,

2-3 skiver skinke

Smør

Tomatbåt og/eller salatblad etter eget forgodtbefinnende.

 

¤

 

ONSDAG: 

Cornflakes m/melk

Ingredienser: 

I stk. dyp tallerken fylt med cornflakes,

Melk,

Sukker og/eller syltetøy.

 

¤

 

TORSDAG: 

Havregryn/grøt

 

 

Ingredienser: 

I stk dyp tallerken fylt med havregryn,

Alt. A: Melk, – Alt.B: kokende vann,

Alt. A: Sukker og/eller syltetøy, – Alt. B: Sukker, smør og kanel.

 

¤

 

FREDAG: 

Karbonadesmørbrød

Ingredienser: 

1 stk brødskive,

Smør,

1 stk. karbonade (ev. kjøttkake),

Tomat, sylteagurk, løk og/eller salatblad etter eget forgodtbefinnende.

 

¤

 

LØRDAG: 

Chocopops

Ingredienser: 

1 stk. dyp tallerken fylt med chocopops,

Melk eller sjokomelk,

Ev. sukker dersom du er sprøyte gal.

 

¤

 

SØNDAG: 

Pannekaker

Ingredienser: 

3-4 stk. pannekaker (lages selv eller kjøpes ferdig i butikken),

Sukker og/eller syltetøy.

 

 

Vel Bekomme! 

 

2 kommentarer
      1. 😳😲 Neimen, gid!! Hva er det de insinuerer, unge mann!?? – Dette er et høyst lærerikt og derav i særdeleshet MATnyttig matbloggkonsept, må vite! 🥞🥐
        😤 [Det var det frekkeste!..] 😤
        *krenket beyond words!*
        😂🤣🤣😂🤣😂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg