Hvordan kan det være sånn?..

Mens det fra maktens korridorer i det offisielle Norge frontes en unison policy om å redusere det enorme matsvinn som følger kasting av høyst spiselige matvarer, så går matvarebutikkene ut av sitt gode skinn for å innbruddsikre avfallskonteinerne sine for å unngå at horden av den høyst spiselige maten som kastes ikke blir hentet av sultne polakker og andre.. Mens det snakkes så fint om å fremme mental helse og statlige sikkerhetsnett, knuses folk over en lav sko av Nav-konsulenter over det ganske land.. Jeg mener.. Hva faen er det egentlig som skjer!? 

 

For mens alle skal være likeverdige, så skulle jeg likt å se den suksessfulle mannen eller karriærekvinnen som slo seg ned på en benk i slottsparken og innledet en samtale med den bostedsløse rusavhengige hvis ‘sengeplass’ vedkommende uten å vite det hadde slått seg ned på som to likeverdige mennesker..

Videre, er det besynderlig å bivåne hvordan det ved slikt som flytting til andre lokaler syntes ensbetydende at alt av datautstyr og møblement må byttes ut,  med den følge at utstyr som i svært mange tilfeller ble innkjøpt så seint som året før går straka vegen til søppeldynga.. Dette er jo en praksis som harmonerer særs dårlig med policy en om å redusere elektronisk a fall, så vel som den solidariske ånd som frontes i form av å bistå de som har minst, både i nasjonalt og internasjonalt øyemed..

For merkevarebutikkene, er det selvsagt uaktuelt å være seg bekjent av tilbudssalg av noe som helst, og det faktum at en kvalmende stor del av verdens befolkning er nødlidende gir de fullstendig faen i, da det eneste alternativet hva fjorårets modeller angår, er å få stappet de inn i en varebil med enveisbillett til dynga. – Med merkelappene på!

Disse statlige selvmotsigelser begrenser seg så visst ikke til sløseriet, da det vel er intet image det offisielle Norge er mer opptatt av å fronte enn omtanken for de nødlidende, for ikke snakke om utbasuneringen i hht å få reddet alle verdens barn fra all verdens ondskap. At fruktbarhetsbehandlinger til barnløse  i vesentlig grad er innkludert i den gratis helsetjenesten for å tilfredsstille folks tilsynelatende livsnødvendige behov for egenprodusert avkom, er i mine øyne derfor ikke forenlig med at verden er fylt til randen med eksisterende unger som tilbringer alle døgnets timer I skoeskelignende senger med overfylte tøybleier inneholdende de siste dagers avføring, og fluer surrende rundt begynnende liggesår. Det gjør ikke en dritt fra eller til for den babyen som åker rett fra fødselen til dødens torturkammer av et venteværelse at hjerter blødde for henne langt faenivold oppe I nord da de så en reportasje om forholdene på TV, for å si det sånn! Men for all del.. En nordmanns ‘rett’ til egenprodusert avkom som koster gudjammerlige summer å få bragt til liv kan da ikke rokkes ved av de millioner av forlatte babyer som tortureres til døde andre steder I verden..

Jeg mener.. Enten får de sørge for at praksis samsvarer med den policy som frontes, eller så bør de I alllfall ha baller nok til å si det som det er; At de rett og slett gir faen. Da hadde de I det minste stått inne for det den praksisen som rår, om ikke annet!

2 kommentarer
  1. Kjenner ikke til dette,annet en fra innlegget ditt.
   Men kan jo tenkes at de setter lås på containerne fro at de ikke ska komme rundt og kreve penger for maten.=Jeg kjøpte sånn og sånn for noen timer siden,og nu ser jeg at den og den er gått ut på dato.Eller er dårlig etc. Jeg vil gjerne ha pengene igjen

   1. Må en ikke ha kvittering for at varen er kjøpt i den respektive butikken for å få byttet den og/eller pengene tilbake?.. Når sant skal sies, kan jeg ikke huske å ha gått tilbake med en matvare i mitt liv, så om dette er tilfelle eller bare noe jeg har kokt sammen i eget hode, vites ikke (hehe)
    Når det er sagt, vet jeg jo det er folk som saumfarte Kiwi-butikker da de gikk ut med at ditt og datt er gratis ved funn av varer som i det hele tatt nærmet seg datostemplet, så det ville ikke forundret meg.. 🙄

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg