Hvorfor!?

Som seg hør og bør for en som fremdeles er coronapermitert, blir det sett en del TV-serier som en ellers ville latt passere, og nå har det faktisk gått så langt at jeg både har sett flerfoldige episoder av Keeping up with the Kardashians! Ei heller er sannsynligheten så alt for stor for at jeg ville kastet meg over Jan-Thomas finner drømmeprinsen under normale omstendigheter. Men i disse høyst unormale omstendigheter, er imidlertid listen for hva som ansees for ‘sebart’ senket betraktelig, hvorpå ungkaren-konseptet med den kjente stylisten i hovedrollen var blandt de (få) som overrasket i en svært så positiv retning. – Det gjorde desverre ikke historien til den ene av frierne, som kunne fortelle om en strikt religiøs far som derav ikke engang evnet å akseptere sin egen sønns homofile legning..

 

 

At det i det hele tatt er mulig å tviholde på et slikt pietistisk syn i 2020, får så være. Denne middelalder-holdningen får rett og slett bare hvile på sin egen idioti (for denne gang).. For den respektive frierens tragiske familieforhold trigget et tankespinn om hvorfor i himmelens navn disse troende, generelt, bryr seg så til de grader med (hva de anser for å være) andre menneskers ‘synder’? Selv jeg er jo såpass inneforstått med den kristne lære at det ikke foreligger et fnugg av tvil om at hver og en er individuelt ansvarlig for egne ‘synder’ – Prinsippet om arvesynden, som påla en ansvar for de ugjerninger som var blitt begått av ens forfedre hele tre generasjoner bakover i tid, var jo en av de tingene deres i utgangspunktet ufeilbarlige skaper hadde vurdert og ansett for urimelig i forbindelse med nedsendelsen av Jesus! Det fremgår derfor klinkende klart av den kristne tro at den regelendring som ble foretatt på dette punktet i det nye testamentet at hver og en kun er ansvarlig for eget ‘crap’. – Og ikke nok med det! For her fastslås det også i klare ordlag at alt av dømming og fordømmelse skal overlates til ‘herren’ selv!.. – Så hva i himmelens navn er det da som har fått disse herrens tjenere til ufortrødent å vie sine liv til nettopp det å sette seg til døms over andre med påfølgende straffereaksjoner siden tidenes morgen!?

 

[nasa] Det er helt utrolig hva denne bitte-lille, dog ufatterlig vakre kula som kretser rundt sin gjennomsnittsstjerne i galaksens ytre gemakker kan romme av idioti..

 

Jeg mener.. Selv om vi for argumentasjonens skyld, tenker oss at vi har all grunn til å anse slikt som homofili som den dødssynden religiøse fanatister anser den for å være, kan jeg for mitt bare liv ikke begripe hvorfor jeg skulle gått så til de grader av skaftet for å få lynsjet utøverne av denne ‘synden’. – For det står jo svart på hvitt i den blekka de har satt seg fore å skulle følge at andres forbrytelser ikke angår dem, hvorpå det blir gjort klinkende klart at de heller ikke har noe med å blande seg slikt som dom og avstraffelse! Ei heller skal det være noen tvil om at de vil få en straff som matcher forbrytelsen, sett med deres øyne, da de kan vente seg en evighet tilbragt i helvetes inferno. De selv derimot, som de rettroende pietister de er, burde da, logisk sett, heller sett positivt på hvert eneste tilfelle av frafalne m.h.t hva det måtte medføre av mindre trengsel!.. Det å gledes over andres ulykke er riktignok å betrakte som rimelig ‘shady’, selv av meg, men noe må en da kunne foreta seg nå som straffen tross alt er ferdigsonet og forhåndsbetalt i form av tidenes julegave!..

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg