Sanne Løgner!..

Styresmaktene, med god hjelp av pressen, for ikke snakke om store deler av folket, går i disse ‘ulvetider’ beinhardt ut for å latterliggjøre alt som måtte fremkomme av opplysninger om skjulte agenda i makteliten som konspirasjonsteorier. Avisene formelig flommer over av kronikker der det legges ut om hvor idiotisk, latterlig og samfunnsskadelig det er å tro på det som måtte fremkomme vedrørende ‘snusk’ som måtte foregå i kulissene i maktens korridorer. Samtlige som våger stille spørsmålstegn ved dette og hint nå i disse pandemitider, stemples umiddelbart som ‘tullinger’ hjemmehørende blant galninger a-la QAnons tilhengerskare. Men nå har det seg engang slik at det faktisk er et absurd høyt antall såkalte konspirasjonsteorier som har vist seg å være sanne!.. 

 

 

Når styresmaktene går ut på denne måten for med det å slå ned på potensielle avsløringer og påstander om lyssky virksomhet i kulissene i maktens korridorer, har dette vist seg å slå motsatt ut for meg enn hva tilfellet er for folk flest. For mens de fleste nå er temmelig nært der de er ønsket å være i hht dette med skjulte agenda fra makthavernes side, får det meg til å tenke at de aldri ville brydd seg med dette dersom det ikke var potensielle avsløringer de frykter.. Jeg må faktisk berømme de som har kommet opp med dette virkemidlet, da det å sørge for at folket er ferdig manipulert til å feie eventuelle avsløringer til side som reinspikket galskap av den paranoide sorten i det de (eventuelt) slipper ut, er intet mindre enn genialt.

Dessverre er det like forbannet farlig som det er genialt, da det vil sette en effektiv stopper for at særs viktige opplysninger vil nå ut til folket. -Opplysninger som brått kan vise seg å være livsviktige! For det er beviselig langt fra alt som blir latterliggjort og avfeid som konspirasjonsteorier uten rot i virkeligheten som er det oppspinnet de blir påstått å være! Her følger et lite knippe eksempler på såkalte konspirasjonsteorier, eller ‘fake news’ som de også kalles, som har vist seg å være sanne:..

 

 

CIA arbeider for å utvikle en metode for å kunne utføre tankekontroll ->> Prosjektet MK-Ultra var et virkelig program som tok sikte på å utvikle teknikker for å kontrollere folks tanker.

Forskere lager hybrider av ulike arter, inkludert mennesker ->> Bla.a har de fått et menneske/sjimpanse-embryo til å leve riktig så lenge..

Styresmaktene konspirerer mot motstanderne av genmodifisert mat ->> Ifølge Tysklands største nyhetskanal, fører flere regjeringer cyberkrig mot de grupperinger som motsetter seg bruk av genmodifisert mat.

Det utføres tapping av telefonen din ->> Edward Snowden har nylig avslørt at NSA bedriver nettopp dette.

Vaksine inneholdende kreftfremkallende stoffer ->> Bla.a er det fremkommet at et titalls millioner amerikanere har mottatt en poliovaksine inneholdende det kreftfremkallende stoffet SV40.

Våpen som herper hjertet eksisterer ->>  Så tidlig som i 1975, kom CIA opp med et våpen som kort fortalt skyter ut ei iskule dyppet i skalldyrtoksin som umiddelbart forårsaker hjerteinfarkt.

Sigaretter er kreftfremkallende ->> Ja, det er faktisk ikke så alt for lenge siden at dette ble ansett for å være blant de villeste av konspirasjonsteorier. -Men så jaggu har ikke ettertiden vist at de ‘tullingene’ som trodde på dette ikke var så dumme allikevel..

Internasjonal elite har jevnlige sammenkomster ->>  At verdens maktelite samles bak lukkede dører for å diskutere hvordan man kjører verden, finner vitterlig sted hvert eneste år, og går under tilnavnet Bilderberg-møtene.

Vaksinesertifikat ->> Jepp, du leste riktig! Det er faktisk ikke mer enn et par-tre måner siden styresmaktene avfeide de først uttrykte bekymringer angående dette fenomenet som nettopp en konspirasjonsteori/fake-news.. Dernest, ble det avfeid som ‘uaktuelt for Norge’, for så at det ble aktuelt i form at en typ ‘light’-versjon, for så at det nå får et stadig bredere virkeområde.

 

Vi kan da virkelig ikke fortsette å la oss manipulere på dette viset! Nå er folk rett og slett pokka nødt til å våkne opp, og åpne øynene for hva som faktisk foregår, for ellers er jeg stygt redd vi er ferdig..

4 kommentarer
   1. Jeg har bevis for det.Men du må oppgradere brikken til win vers2,04 får å klare og motta alt bevis materialet,

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg