Insta-Favoritter! (del 1)

Siden jeg la ut et innlegg omhandlende mine SoMe -kanaler i går, føles det naturlig å ta opp tråden, med  anbefalinger i dag.. -Å ta med rubbel og bit i et innlegg, blir imidlertid for massivt, så jeg har derfor valgt å dele de opp i to. Dette betyr med andre ord at dere nå vil få første del av mine Instagram -favoritter!  

 

Brittany F. Lee & Tommy Lee: Den verdenskjente Motley Crew -trommisen, Tommy Lee og kona Brittany Furlan Lee, er begge hysterisk morsomme på den ene siden, og like smarte/beleste som de er frittalende på den andre. Hans angrep på det republikanske partiet generelt, og Donald Trump m/familie og følgere spesielt, var i en klasse for seg.

 

Hva Tattoo-artisteri, og kunst i det hele tatt angår, har vi selvsagt han som røsket med seg rubb og rake av oppspart talent fra tidenes morgen fra den genetiske miksen også jeg består av; Min bror, the one and only Glenn “Glitter” Henriksen

 

Mona Grudt er intet mindre enn min ‘muse’ når det kommer til poseringer m.m som voksen modell. Mona har ikke bare et utseende som særdeles få er forunt, i tillegg til å representere excellence hva modellyrket angår. Mona er også en av mine ‘nett-venner’ via Facebook, og kan derfor tilføye at denne dama er akkurat like flott som menneske som hun er billedskjønn.

 

Når det kommer til sport/idrett, er mine to ubetingede favoritter vårt eget ‘vidunderbarn’ på friidrettsbanen, mellomdistansestjernen Jakob Ingebrigtsen, og det amerikanske turnunikumet Simone Biles.

 

Ellers er jeg helt klart blandt de som legger betydelig vekt på underholdningsverdien når jeg adder til kontoer jeg følger, og Ex on the beach -profilen fra sesong en, Henrik E. Borg leverer definitivt varene! Unge Borg skiller seg forsåvidt kraftig ut fra de øvrige profilene fra denne serien ved at han faktisk er godt over gjennomsnittet kunnskapsrik. Dessuten har han en fantastisk selvironisk humor, og fremstår i det hele tatt som en vanvittig bra fyr.

 

[del 2 utkommer i morgen]

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg