Kim Jong-pus!

Jeg har jo ved gjentatte anledninger sagt at jeg ikke har barn. – Vel.. Sannheten er vel i grunn at det er et definisjonsspørsmål.. Jeg har nemlig fem firbeinte barn som jeg tenkte å presentere i form av en femdagers serie, og begynner med eldstemann, ‘the big boss’, Rusken – alias diktatoren ‘Kim Jong-pus’.. 

 

 

Rusken er en nær 8 kilos kjempe som ikke bare er sjefen i huset, men har et revir jeg etterhvert har skjønt strekker seg over halve byen. – Og dette er en kar som styrer med jernpote! Her skal han ikke ha noe av sånt som uautorisert trasking rundt omkring., nei! Ser han det, så jager han den stakkars intetanende katten opp i et tre eller noe..

Det er forsåvidt ikke bare sine medkatter som lever i konstant risiko for å komme ut for denne kattens vrede. Enhver hund gjør meget lurt i å unngå å trå denne karen for nær, det er helt sikkert!

Men denne diktatoren har også langt mykere sider, tro det eller ei; Ikke bare er han en mammadalt og kosepus av dimensjoner. Han viser også en rørende omsorg for de andre tilhørende husstanden! De oppfører seg nærmest som hunder denne gjengen her, ved at de f.eks forlanger daglige gåturer. Som eldste hanne, går da Rusken sist, og passer på som en smed at alle er med, og ikke foretar noen avstikkere. Da løper han etter de og klasker til de med poten i ønsket retning, og gir seg ikke før flokken er samlet. Om han skulle ha planer om en liten rusletur på egen hånd etter endt tur, sitter han ved siste stikkvei før boligfeltet vårt og følger med at alle er med helt til vi svinger inn hjemme…

 

Selfie!

 

Rusken har vært hos meg i 7 av sine 8 år, da han var 11 mnd gammel da han ble omplassert til meg, og jeg klarer ikke engang å se for meg et liv uten ham.

 

 

10 kommentarer

Siste innlegg