Kokken, Kaninen og Konemor..

Så skulle altså søndag den 25 juli i det herrens år 2021 bli dagen da kjeftesmella fra Østlandet kunne smykke seg med en oppnådd topp 3-plassering på topplisten! I den forbindelse skal det ærlig innrømmes at jeg vel har tatt både stolthet og glede til et nytt nivå!.. Men ikke desto mindre, er det en kjensgjerning at jeg ikke er alene om å ha æren for generelle fremgangen jeg har harr i bloggsammenheng i løpet av dette året, liksom dagens topplassering spesielt. Liksom jeg er meg bevisst den jobben jeg har lagt ned for å komme ‘opp og frem’, har jeg også hatt ubetalelig hjelp på veien.. 

 

 

Først og fremst, vil jeg derfor få rette en hyllest til KKK.. – Ehh.. Nå snakker jeg selvsagt ikke om organisasjonen KKK, men KKK som i Kokken, Kaninen & Konemor! Her kan jeg bare bøye meg i hatten og ta av meg støvet i takknemmelighet, for uvurdelig hjelp, daglige lattersalver og ‘boosting ut av denne verden..

– Jeg vet jo hva du syntes om sånt her ‘snillisme-kliss’ fra min side, Roger, men den her får du faktisk bare leve med! Men når det er sagt, lover jeg (på tro & ære) å være tilbake med all min sarkastiske sjarm i morgen den dag! – Men her må det også tilføyes at jeg trenger ikke å foreta noe identitetsbytte om du skulle ha noen flere ‘troll’ du kunne tenke deg å ‘trashe’, Asbjørn! – Her stiller vi med spissede (metaforiske) penner, bitende sarkasme og humor elendig nok til å knekke det sterkeste ‘troll’ pronto om ønske/behov skulle melde seg!

 

 

Videre, har vi Frodithen, Vestfrøkna, Lene, Lena, Heidi m/Vesla Solliv, Margrethe, Vivian, Kuklinski, m.fl (som jeg garantert vil komme på, for så å gå inn å føye til etterhvert) som bidrar massivt til både fremgang og trivsel. <333

 

 

20 kommentarer

Siste innlegg