Konstruert krise!

Fra den ene dagen til den neste, gikk Corona fra å være ølet som serveres med en limebit i flasketuten til å bli lansert som svartedauen a-la 2020. Nyhetsoverskriftene skriker KRISE, hvorpå de følger opp med bilder av innkapslede mennesker som bæres ut av fly, osv av helsepersonell iført hvite ‘romfartsdrakter’ for å doble det faktum at selv ikke den minste partikkel kan overføres fra den innkapslede konkongen til den annerledes utseende, men likeså tette ‘romdrakten’. Ordlyd og bilder er utformet som om dommedag er nær!

Men om en ser forbi presentasjonen, er disse dommedagsprofetier betydelig overdrevet..  

 

 

For all del.. Det er selvsagt svært alvorlig når nye og ukjente virussykdommer blusser opp fra intet! Det det ‘strander’ for meg, er imidlertid hvorfor nyheter og fakta vedrørende denne nyoppkommende sykdommen ikke kan bli servert i hht tingenes faktiske tilstand, hvilke da vitterlig er alvorlig nok, men blåses hinsides ut av sine proposjoner!?..

Forleden dag, ble det slått opp med krigstyper at det var blitt bekreftet et par nye dødsoffer, samt at utysket nå kunne (jeg presiserer; kunne) ha spredt seg både hit og dit (oppramsing av en haug av nasjoner).
Men i det en la presentasjonen til side, og kun tok for seg hva denne informasjonen faktisk besto av, ble det hele rett og slett tragikomisk. Saken som sådan, forholder seg nemmelig slik; Denne oppkomlingen av et virus, oppsto i en av Kinas største byer, -hvilket vil si en by med et gudjammerlig antall millioner mennesker i verdens mest folkerike nasjon. Blandt disse 1,2 milliarder innbyggerne i folkerepublikken Kina, hadde det i det uken tok til blitt påvist rundt 45 dødsfall + noen sykdomstilfeller som iallefall pr. d.d enten hadde klart å ‘ri av stormen’ eller fremdeles var i live med håp om nevnte utkomme. 45 døde i denne maurtuen av et land sier med all tydelighet at dette hverken er utpreget smittsomt eller svært dødlig! Hadde så vært, ville antallet minst ha måttet oversteget 45 millioner, forholdene tatt i betraktning!

Videre skulle det vise seg at et betydelig antall av de innkapslede flypassasjerer var hensatt til denne kokongtilværelsen på ubestemt tid etter å ha gjort kjent at de følte seg litt uvel/pjusk under reisen. – Hvilket noen nødvendigvis er nødt til å gjøre når antallet passasjerer teller flere hundre..
Dette er samme hysteriet som vi opplevde med fugleinfluensaen, ebolaviruset, osv, osv. Med andre ord, er det ut i fra de nåværende tilstander ikke stort mer som tilsier at dømmedag lurer rundt neste sving nå enn hva det var for en måned siden. Så bare slapp av, hold hodet kaldt, og nyt livet!

2 kommentarer
  1. Ja, det er rart hvordan vi SKAL bli skremt liksom.. Først var det svin og fugl, og nå dette. Vi har overlevd en del epidemier nå 😀 heldigvis 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg