Krisehjelp for 17 mai!

Som seg hør og bør, vil jo min 17 mai tilbringes på jobb, men ikke desto mindre har en sensasjonelt dårlig planleggingsevne- og struktur ført til at jeg har lært meg en del ‘tjuvtriks’ når det kommer til å få gjort alt for mye på alt for kort tid. – Triks jeg antar vil kunne svært godt med for noen og enhver i forbindelse med 17 mai..

 

Unngå bomkjøp av klær og sminke!

 

  Stryk skjorter, dress/penbukser, kjoler, osv (-you name it) på noen få minutter ved at du legger klærne i tørketrommelen sammen med noen isbiter, for så å kjøre maskinen inntil isbitene er fordampet og plagget/plaggene er tørre.

For å få fjernet uungåelige flekker på klærne i løpet av dagen, ta med en liten flaske micellar rensevann  sammen med noen bomullsdotter e.l. Dette hudpleieproduktet har faktisk vist seg være svært så effektivt på de fleste flekker. (Produktet finnes i de fleste kosmetikkmerker, og kan derfor fås for en billig penge i dagligvarebutikken).

  Gnagsårplaster er jo noe en enten glemmer å kjøpe inn, eller ikke finner når en har behov for de. Heldigvis finnes en plan B i så måte bestående av å smøre fortrinnsvis babyolje (men slikt som f.eks mandelolje funker også) på innsiden av skoene der de gnager (fortrinnsvis rundt hælen).

Dersom du ikke har hatt tid/anledning til å få risket opp hårargen, kan du dempe/’fjerne’ etterveksten ved help av en øyenskygge eller annen puddermake-up som ligger så tett opp til det argede håret som mulig ved å påføre produktet i hårestet med en kost.

Om du er som meg, og gjerne går for korte skjørt/kjoler til festlige anledninger, så unngår du at kjolen sklir opp ved å påføre en ‘dæsj’ hårspray på lårene under kjolekanten, for så å klemme denne inntil. Kjolen vil sitte som støpt dagen igjennom!

Følgende hack har jeg faktisk fra ingen ringere enn prinsesse Kate av Wales; Dersom det er snakk om en ‘luftig’ skjørt/kjole, kan du redusere risikoen for at plagget skal blåse opp med vinden betraktelig ved å feste ett eller annet med litt vekt 2, 3, 4 steder på innsiden av skjørtet, så langt nede mot kanten som mulig for at det ikke skal syntes.

  Både neglelakkfjerner og ren alkohol (vodka) funker som erstatning for det skopusset du finner ut så alt for seint at du ikke har/ikke finner.

 Dersom du påfører vacillin under parfymen, så varer duften mye lenger.

Vi jenter føler jo gjerne for å friske opp make-up’en med jevne mellomrom, samtidig som en jo gjerne vil ha begrenset med ting og tang å drasse på. En svært så praktisk løsning i så måte, er at leppestiften fungerer helt ypperlig som rouge, mens masscaraen også fungerer som en ‘fix’ for eyelineren.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg