Kult å være dum!!

Som jeg ved et par tidligere anledninger har gitt uttrykk for her på bloggen, har min oppfatning av Mads Hansens virke som selvutnevnt ‘influencer-politi’ gått fra at jeg sommeren 2018 anså ham for å være  ‘gudsendt’  forkjemper mot normaliseringen av plastiske inngrep, til å betrakte virksomheten som en jakt etter å ‘ta’ folk bare for å ta de. Etter at jeg i går så siste episode av Sportsklubben på VG-TV, gikk min aversjon mot hva dette i utgangspunktet så positive virket er blitt enda et hakk lenger, grunnet gjesten som var satt inn som vikar i programleder Jon-Martin Henriksens fravær; Et av nasjonens store stjerneskudd på Tik-tok, Oscar Westerlin, og den fundamentale uvitenheten som han utviste ved ikke å kunne navngi landets konge og kronprins.. 

 

 

Videodelingtjenesten Tiktok har nemlig et overveldende flertall purunge brukere så vel som følgere. Med andre ord, så er en Tiktok-profil et forbilde for barn og unge, -enten utelukkende eller først og fremst. Og hvem er det ikke som har gjort nettopp dette med å slå ned på alt som tenkes kan å være uheldig påvirkning av den oppvoksende slekt?

– Mannen som, sammen med Erik Follestad, har frontet programserien som sammen med Harm og Hegseth har fått den i utgangspunktet lille bigesjeften til landets største avis til å bli en kanal som er helt oppe og nikker med de store gjennom både Gullrutepris og Gullrutenominasjoner; Mads A. Hansen.

Altså; Det er all grunn til å tro at denne ‘influencer-politiets’ yppersterepresentant har en god del å si m.h.t hvem som innsettes som vikar i programleder- eller paneldeltageres fravær. Derfor skjærer det seg fullstendig for meg i det de i nevnte Ole-Martin Henriksens fravær setter inn en fyr som utvilsomt har en enorm innflydelse på den aldersgruppen Hansen tilsynelatende ser på som sin livsoppgave å verne mot uggen påvirkning, plutselig sees i en setting hvor en, for meg, hårreisende ignoranse frontes som ‘super-kult! ‘Spårtsklubben’ er nemlig også blant de ting som barn og unge anno 2021 syntes er kult, så at de her demonstrerer Oscar Westerlin sin grandiose kulhet med å trekke frem hans vel så grandiose huller innen allmennkunnskap, så er det ikke bare min mening, men et rent faktum at det fremmes en holdning som tilsier at ignoranse er kult..

 

 

Greit nok at den normaliseringen som var i ferd med å gå fullstendig av skaftet på vårparten i 2018 var så samfunnskadelig som det vel går an å få blitt, men det er da vitterlig ikke noe mindre samfunnskadelig å fronte en uvitenhet hinsides vett og forstand som en kul greie! – For Westerlin er nemlig så langt i fra den eneste av tidens barne- og ungdomsforbilder som gir uttrykk for en slik kunnskapsmangel, da man til stadighet kommer over realitydeltagere og SoMe -profiler som hverken har den ringeste anelse om slikt som f.eks når 2 verdenskrig gikk av stabelen, hva et pattedyr er, liksom hva i heiteste brødrene Ingebrigtsen driver med for noe rart. – Og alle disse hårreisende kunnskapsmangler på helt sentrale punkter får fritt spillerom mens Hansen heller konsentrerer seg om å henge ut stakkars ’20-somethings’ som kommer i skade for å uttrykke slikt et savn etter å gå til frisør eller hudpleier som egoistiske opposisjonelle i hht smittevernsreglene..

Med andre ord, kan jeg ikke se annet som logisk kan følge dette her at all uttrykt savn av tiden pre COVID må slås beinhardt ned på, fortrinnsvis ved å påføre virksomheten til personen bak de respektive uttalelser størst mulig skade, men lenge leve idiotiet! Heil til ignoransen, og Gud velsigne de enfoldige, da det tydeligvis er disse som skal arve jorden!..

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg