Lær trendy fletter!

Jeg simpelthen elsker hårtrenden med fletter og buns! Disse ser imidlertid ofte langt mer kompliserte ut enn hva de i realiteten er, og dermed tenkte jeg å vise hvordan en gjør et par favoritter her og nå! 

 

1) Fiskebeinsflette

Først ut, har vi den såkaldte fiskebeinsfletten. Her har jeg tegnet og forklart etter beste evne, hvorpå jeg bare kan belage at disse er svært så begrensede når det kommer til tegning. Men forhåpentligvis skal det gå greit å forstå hva som er forklart alikevel..

Når fletten(e) er ferdig, anbefaler jeg å dra ‘bulkene’ nedover litt utover for med det både å få den til å se tykkere ut, samt gi det litt ‘rufsete’ preget som kjennetegner tidens trend.

2. Trippelflette

Denne fletten egner seg best for lengre hår enn mitt, så jeg har dermed tydd til løshår for å få tatt et best mulig bilde av den.

Vel.. Dette er en supertjukk og ditto kul flette som du enkelt lager ved å flette 3 ordinære fletter sammen!

Om du til slutt drar den ut i sidene nedover som forklart under fiskebeinsfletten over, får du en massiv flette som tar seg flott ut både til hverdags og fest! Dette er også ei flette som kan benyttes for den nederste delen av ‘kinafletter’, osv for å sette prikken over ‘i’en.

 

4 kommentarer
   1. Ja, det er mange som syntes det er vanskelig å flette/frisere eget hår. Det kan derfor være greit å trene på dukke eller rett og slett løshår påsatt en hatt først.
    Når det kommer til eget hår, anbefaler jeg IKKE å se i speilet mens en driver på, da det gjerne virker forvirrende. Det er også lurt å bruke klyper for å holde det håret du ikke jobber med vekk. 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg