Lover enda galere Ex on the beach, men er dette mulig?..

Innspillingen av sesong to av TV-norges skandale-reality, Ex on the beach, er unnagjort, og i et intervjuv som ble vist i VGTV -programmet Panelet (m/Harm & Hegseth), lover deltagerne at  årets utgave vil gå enda lenger enn fjordårsutgaven i så måte. Spørsmålet er imidlertid hvorvidt dette er menneskelig mulig under de gitte forutsetninger..(?)

 

foto: discovery

 

For at alle skal være helt på det rene med hva denne gjengen faktisk må overgå av utagerende adferd og handlinger for å innfri sitt løfte om å overgå fjordårsversonen:..

 • Melina Johnsen sin utskjelling, hvis episode jeg vil tro er viden kjent over det ganske land, og som endte med å gi henne en Gullruten-pris. En fullstendig krakilsk Johnsen som hyler følgende av full hals har jeg vanskelig for å tro vil bli glemt med det første; “Du er bleik!, Du er stygg! Du er feit!.. – Bitch, hør her!..”
 • Sekskant-sexen, hvor 5 av de kvinnlige deltagerne (inkl. nevnte Melina Johnsen og jenta hun skjelte ut så til de grader) sørget for at Daniel Pedersen virkelig fikk kjørt seg, for å si det slik.
 • I diskusjonene som fulgte i kjølvannet av nevnte mangekant, kommer en av gutta ved navn Jørgen i skade å betegne de 5 jentenes adferd som ‘slutty’. Følgen av dette kanskje noe upassende, men slett ikke misvisende ordvalget, var at jentene gikk til angrep i samlet flokk, hvorpå han ble ‘pisket’ non-stop frem til han regelrett bryter sammen..
 • Henrik Elvejord Borgs legendarisk brutale dumping av Inger Hauge grunnet hennes avgjørelse om ikke å ha sex på TV. Denne hendelsen sto frem som enda mer graverende da Elvejord Borg kunne røpe at dette med å ha sex under oppholdet var av betydning for bokprosjektet hans. Det viser seg nemmelig at fyren deltok i denne serien for å kunne skrive bok om opplevelsene. For Ingrid Hauge, derimot, må det ha føltes hinsides ydmykende at fyren brått kutter all kontakt, for så å feie over to stk på rappen..
 • Daniels opphold og affærer som en helhet, inkl. hans hyppig gjentatte meddelser til det norske folk som lød “jeg er jo den kjekkeste”..

Med disse høydepunktene trukket frem, må det også påpekes at tiden imellom var tettpakket med ‘sex, drugs (for det jeg kan forstå) & rock’n roll’ av typen som inntil seriens sendestart utgjorde elitedivisjonen innen utagerende realityadferd. – Og sist, men ikke minst, følger Melina Johnsen & Adrian Sellevold opp med en ugly break-up, og Henrik Elvejord Borg inngår et 3-4 mnd langt forhold til Skam-stjernen Ulrikke Falch, slik at interessen om mulig boostes ytterligere.

 

[df-foto]  Selv om jeg hadde funnet det for godt å ta en dukkert i finstasen på eget intiativ, ville det vært som peanuts å regne i EOTB -målestokk.. 

 

Før vi går videre, må det presiseres at min ugjendrivelige nysgjærrighet ang. hvorvidt det lar seg gjøre å overgå skandalefaktoren fra fjordårets EOTB -deltagere, dreier seg ene og alene om nettopp dette; Hvorvidt det er menneskelig mulig å overgå den grad av utagerende opptreden som ble utvist i 2018 -utgaven innenfor de rammer som er gitt. At de har gått ‘all in’ for å kunne stikke av med tittelen tidenes mest imfamøse realitydeltagere vist på riksdekkende TV, er imidlertid hevet over enhver tvil!

Taushetsplikten ang. ‘spoiling’ av spesifikke hendelser og handling gjør at det selvsagt vanskelig lar seg gjøre å si noe om hvorvidt årets EOTB -gjeng ‘bare’ har det i kjeften, eller om de virkelig vil vise seg å kunne matche fjordårsgalskapen. Men noen drypp fikk vi dog servert, og disse ‘dråper’ hintet faktisk mot at TVN faktisk har klart kunststykket å grave frem enda et 20 -talls ’20-somethings’ av samme skandalekaliber som Melina, Henrik & co. -Hvilket igjen innebærer at de faktisk kan vise seg å innfri sitt unisone løfte om å stikke av med værsting-rekorden..

Helt konkret, dreide de hintene jeg her refererer til at 2019 -gjengen ikke nøyer seg med å vise hetroseksuell aktivitet i fri utfoldelse, i tillegg til hentydninger om flere personangrep i samme klasse som Melina Johnsens imfamøse ‘Du er bleik! Du er stygg! Du er feit!.. -Bitch, hør her!!’, samt iallefall en runde med møljesex som inkluderer enda fler enn fjordårets sekskant..

De som eventuelt i ettertiden måtte ha ambisjoner om å overgå dette konseptet, vil imidlertid måtte henvende seg til grupper hvis sivil status ikke begrenser seg til ‘singel’ og ung av alder. Enten kan ikke ekteskapet/samboerskapet ikke lenger være hellig, for å si det slik, eller så må de gå for min personlige ønskedrøm av et skandalekonsept; Typ Ex on the beach med voksne deltagere -hvorav det virkelig er snakk om ex’er med eksplosiv spenning mellom partene! Mens det for disse 20-åringene ikke dreide seg om stort annet enn kortvarige affærer med folk de var glade for å se igjen, vil en deltagergruppe på 35 år og oppover inneha de livserfaringer som skal til for virkelig å få fulgt dette konseptet til døren! Det hadde vært noe, det..

Ja, jeg heter altså Gry, og jeg dras  mot det skandaløse og det skandaløst nedrige som en magnet mot kjøleskapsdøren…

 

 

 

 

 

2 kommentarer
  1. Folk sprenger så mange grenser etterhvert at man muligens blir litt avstumpet. Jeg er glad jeg ikke vokser opp nå faktisk. Jeg tenker når de startet med Big Brother. Jeg synes det var SKIKKELIG på kanten..Hm…ikke særlig vågalt i dag 😀

  2. Du er ikke så mange årene eldre enn meg, men mens dere hadde klare grenser mht eksponering og eksperimentering, var ungdomskulturen som rådet på min tid, en 10-12 år senere brått blitt temmelig lik den som råder i dag..
   Men dette med eksponering har jo sef utviklet seg jamt og trutt ved at det er gradvis blitt drøyere og drøyere fra Ramsey, Rodny & co brøt den store barriæren, og ‘knullet som kaniner’ etter knapt halvannet døgn i BB -huset (haha).
   Det er imidlertid et unntak her, for det desidert drøyeste konseptet ever, Temptation island’ kom faktisk ikke mer enn et år eller to etter den første BB -sesongen. Om du ikke huskert det, gikk faktisk konseptet ut på å få partene i etablerte parforhold til å være utro, og jeg tror neppe jeg ville vært i stand til å se på det i dag heller. Det var destruktivt, og rett & slett kvalmt.. 😛

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg