Make-up favoritter!

En sjelden gang, kommer selv de av oss som er mest kresne over make-up som virkelig holder det de lover. Her følger de produktene jeg på det varmeste kan anbefale uten at det avstedkommer med en eneste krone på kontoen.. 

 

Kort fortalt, er Jen-Thomas min nr.1 hva alt som skal på selve huden å gjøre, fra primer til setting-spray og pudder. Pudder og foundation er rett og slett ut av denne verden mht å dekke, sitte som støpt til du selv finner det for godt å fjerne sminken, samtidig som de er det eneste merket jeg har vært borti (-og jeg har sannelig vært borti en del) som treffer spot on m.h.t hudfargen, hvilket sammen med konsistensen gjør at selv en full kveldsmake-up ser ut som om ‘you just happened to be born this way’.

 

Når det kommer til bryn, er det denne fra Sleek som er gjengangeren. På dette området, er hva som skiller klinten fra hveten for mitt vedkommende rett og slett brukervennligheten (les;hvor fort det lar seg gjøre å få jobben gjort).

 

Videre, så har vi altså dette med leppeprodukter.. Her er jeg på konstant jakt etter to ting: A) Produkter som sitter som støpt, og B) Lip-boosters som faktisk funker.

Hva førstnevnte kategori angår, er Make-up Mekka og Nyx det nærmeste jeg kommer å få oppfylt dette til fulle, hvorpå Nyx går av med sammenlagtseieren da de også har klart kunststykket å snekre sammen en fungerende lip-booster.

 

Øyenskygge, rouge og highlighter er, sammen med eye- og lip-liner produkter der valget står og faller på hvilket merke som innehar de fargetoner som faller mest i smak. Om en kan snakke om en gjenganger her, må det v’re Bare Minerals. Spesielt pudderskyggene deres er absolutt å anbefale.

 

Hva ingen til dags dato har lykkes med, derimot, er å frembringe en mascara jeg ikke har så alt for mye å utsette på.. Clarins ville ha klart det, dersom produktet hadde hatt et minstemål av varighet, med tanke på prisen.. Ellers, har vi i det minste ‘Love my lashes’ fra Deborah som jeg i det minste ikke har så alt for mye å utsette på.

Nå skal det imidlertid sies at mascarabruken, såvel som behovet har minsket betraktelig de siste årene, da falske vipper er langt å foretrekke.

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg