Min vurdering av sesongens trender!

Heldigvis, vil jeg nå si, er jeg blant de som har opprettholdt evnen til selv å fastsette hva jeg syntes er fint og hva som ikke er fint ut i fra egen smak og hva som er kledelig. Følgen er at dersom jeg syntes noe er usmakelig, vil jeg aldri iføre meg dette uansett hva trendsettere eller såkalte ‘influencere’ måtte finne på å utbasunere. Jeg tenkte derfor det kunne være artig å gi min ærlige mening om dette og hint som dominerer dagens trendbilde… 

 

 Store, strikkede gensere 

Strikkede plagg er jo en klassiker, og i høst er de i vinden som aldri før i form av romslige gensere, -hvilke jeg er svært glad i. Vest med skjorte under, derimot, er noe jeg aldri vil kunne finne på å iføre meg, da dette gir meg assosiasjoner til 70-tallet; Hvilket er det tiåret som i mine øyne frontet de styggeste trender i moderne historie.

 

(foto: harper bazaar, australia)

Øyenbryn 

Nå er gudskjelov de ultratjukke, kullsorte strekene på full fart ut av motebildet, da jeg må si det å ha en opptegnet trønderbart over hvert øye tok smakløsheten til et helt nytt nivå. Dessverre er jeg dog heller ikke spesielt imponert over de sommerfugllarvene som til dels har tatt over i deres sted, men gudskjelov er også utfylte utgaver av egne bryn blitt en del av motebildet.

 

Joggedress

I høst er det komfort som gjelder, og jeg gleder meg stort over at joggedressen nå er blitt et kombinerbart antrekk med støvletter og sko med heler.

 

‘Messy’ buns og fletter 

En annen av mine absolutte favoritter, er de utallige variantene av ‘messy’ buns og fletter.

 

Skjorte-jakker 

Dessverre er det ikke gull alt som glimrer, liksom ei heller alt som er komfortabelt er pent. Disse skjorte-jakkene som er blant hastens mest dominerende it-plagg, er etter mitt skjønn et plagg som er like lite flatterende- og nøyaktig like formløst som en striesekk.

 

Innsvingede, fotside kåper og kjoler 

Gudskjelov har vi en fantastisk kåpemote som gjør opp for de skrekkelige skjorte-jakkene!

2 kommentarer
  1. Herlig innlegg. Tror du og jeg har lik smak. Helt enig. Og de skorte-jakkene er overalt nå! Men er nok ikke særlig varme heller! Kan ikke tenke meg det er ren ull i disse!

   1. Nei, jeg sverger nå til de gode, gamle allværsjakkene til Jean Paul nå på høsten og forvinteren, jeg da. De koster riktignok litt, men da får en også et plagg som holder topp kvalitet, er komfortable og aldri går av moten, samtidig som de både holder regn, vind og kulde ute 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg