Mine beste 17-mai hacks!

Om det ikke blir noe særlig med tog i år heller, blir det iallfall 17 mai! Så finstasen skal på uansett, for en markering av dagen blir det jo åkke som..

Men det har jo ikke akkurat vært flust med festlige anledninger det siste året, og mange av oss har vel i bunn og grunn ikke vært ute av pysjen/grilldressen siden nyttårsaften! Følgen er at bunadskjorten til slutt blir funnet liggende i en skrukkehaug på bunnen av klesskapet, du fikk aldri rotet deg til å få fikset håret, de eneste skoene som passer antrekket gnager som et sant helvete, du har ikke en gang begynt å sminke deg/fikse håret, og du må være ute av døren om senest en time..

– Slapp av! Er det noe jeg kan her i livet, så er det tidsnød! Her har du hacks’ene som redder både nasjonaldagen og andre festdager og kvelder!

 

 

->>  Har du en tørketrommel, ‘strykes’ skjorter, dress/penbukser og kjoler på kun noen få minutter ved at du legger noen isbiter inn sammen med plagget, og kjører maskinen inntil isbitene er fordampet og plagget er tørt.

->>  Unngå gnagsår ved å ta babyolje på innsiden av skoene der de gnager (fortrinnsvis rundt hælen).

->>  Dersom du ikke har hatt tid/anledning til å fikse håret, kan etterveksten fikses lett med øyenskygge og/eller lyst/transparent pudder om du er lyshåret. Bare finn frem det remedie hvis farge er mest nærliggende hårfargen, og påfør med en kost i hårfestet.

->>  Om du er som meg, og gjerne går for skjørt/kjoler av den kortere typen til de festlige anledninger, så unngår du at kjolen sklir opp ved å påføre en ‘dæsj’ hårspray på lårene under kjolekanten, for så å klemme denne inntil. Kjolen vil sitte som støpt dagen igjennom!

->>  Både neglelakkfjerner og ren alkohol (vodka) funker som erstatning for det skopusset du finner ut så alt for seint at du ikke har/ikke finner.

->>  Dersom du påfører vacillin under parfymen, så varer duften mye lenger.

->> Vi jenter føler jo gjerne for å friske opp make-up’en med jevne mellomrom, samtidig som en jo gjerne vil ha begrenset med ting og tang å drasse på. En svært så praktisk løsning i så måte, er at leppestiften fungerer helt ypperlig som rouge!

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg