Mine beste beauty-hacks!

Siden det tross alt er helg, smittevern begrensninger til tross, tenker jeg å trå til med et lettere ‘rosa’ innlegg i dag også.. Det viser seg nemlig at det er så lenge siden sist gang jeg delte hacks at jeg i ettertiden har funnet frem til flere favoritter som aldri er blitt delt! 

 

 

👠  Nude leppefarger er en trend som slettes ikke later til å avta med det første. Selv har jeg imidlertid opplevd det som stein hakk umulig å finne en kledelig variant, så for mitt vedkommende, var nude fargede lepper betinget av at jeg selv klarte å komme opp med en løsning.. Etter å ha prøvd ut x-antall potensielle muligheter med bruk av ulike former for pudder over leppestift, tok jeg mer eller mindre på måfå og påførte en glossy leppestift, for så å påføre en liten ‘dærsj’ med concealer (oppe og nede) og blendet denne  forsiktig inn(uten å dra), – og voila!

 

Nude lip-color a-la Gry

 

👠  Min evner innen high-light og contour hva nesen angår, var mildt sagt mangelfull før jeg kom over YouTube videoen som viste trixet som er like enkelt som det er genialt: Du tar rett og slett en gaffel, og legger denne ned over neseryggen. I den mitterste åpningen (mellom tennene på gaffelen) legger du så inn ei stripe med high-lighter, mens du i åpningene på hver side av midten, striper opp med contour. Du har nå den perfekte opptegning, slik at det bare er å blende ut disse, og du har en nese-sculp som er en Kardashian verdig!..

👠 Leppestiften fungerer ypperlig som substitutt for rouge der en føler for å friske opp make-up’en i løpet av dagen/kvelden! Bare dra en stripe ned langs kinnbeinet på hver side, og blend inn ved hjelp av lette strøk med hårene. Selv har jeg virkelig hatt nytte av dette når det har vært travle dager på jobb, for å si det sånn!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg