Mine beste Sommer-Hacks!

Liksom intet er så galt at det ikke er godt for noe, er det heller ikke noe som er så godt at det ikke er galt for noe. – Ei heller sommer og sol.. 

For hvem har vel ikke latt seg irritere av slikt som stinkende sneekers, dryppende pinneis, glodvarm brus/saft, veps i glasset, osv, osv!?  

Vel.. At jeg skal kunne løse alle sommerens små og store plager, vil (mildt sagt) være i overkant, men jeg kan i det minste bidra med en del av de!.. 

 

 

¤   Hold brus/drikkeflaskene dine kalde ved å pakke de inn i bobleplast! Bobleplast er faktisk så effektivt i hht å holde varmen ute at til og med isen holder seg en god stund om den surres inn i dette!

¤  Ved å strø ei klype salt i joggeskoene/sneakers’ene dine, har du løst problemet med sur lukt!

¤  Babypudder er supereffektivt når det kommer til å få fjernet gjenstridig sand når du skal hjem fra stranden! Bare strø litt på de sannete områdene (gjerne bein og føtter), og børst av.

¤  Unngå å få is/saftis dryppende/rennende ned over hånden ved å stikke pinnen gjennom en muffinsform, slik at ‘cup’en fanger opp sølet.

¤  Hold veps og annet utyske vekk fra glasset ditt ved å dekke det til med folie, for så å stikke et sugerør igjennom.

¤  Oppbevar verdisakene dine i emballasje som iallfall ikke vil være det første eventuelle strandtyver går for, som f.eks i en bleie- eller bindpakke, ei tom påleggkrukke e.l

¤  Frosne jordbær er både dekorative og effektive som isbiter!

 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg