Mine parfymefavoritter!

For mange av oss, holder det ikke bare å se bra ut for å få følelsen av å vise oss fra vår beste side; Vi må også lukte godt. Selv må jeg ærlig innrømme at det er lite som booster selvfølelsen like fortreffelig som det å lukte ‘like a million bucks’. Her følger parfymene som er mine favoritter i skrivende stund:..

 

DKNY – Be Delicous:  Forfriskende og ‘fruity’ duft med et ispedd av eksotiske blomster. En av mine absolutte favoritter som egner seg like godt på jobben som i selskapslivet.

 

Versace – Crystal noir:  En forførende og eksotisk krydderduft som iallefall for mitt vedkommende blir for tung for bruk på dagtid, men som derimot virkelig kommer til sin rett når det er snakk om fester og hotte dates.

 

Naomi Campbell:  Classy, sensuell og frisk blomsterduft med et ispedd av krydder som er den jeg bruker aller mest på dagtid, men som også egner seg helt fint ut i de små timer..

 

Burberry – My Burberry:  En ‘fruity’ blomsterduft som er classy som få. Den super-classy parfymen som får en til å føle seg som ‘a million bucks’ i olabukse og genser.

 

Dolche & Gabbana – The one:  D&G’s bestselger på parfymefronten, er en forfriskende duftblanding av blomster med et ispedd av sitruss. En forførende og classy odør jeg personlig foretrekker til kveldsbruk, men som jeg vil tro også er velegnet til bruk på dagtid dersom en ikke er blandt de lyseste, slik som meg.

5 kommentarer
   1. For meg, er den glimrende når jeg skal noe ekstra. Versase er liksom selveste fin-parfymen hvor dronningen skal frem (hehe)
    På dagen, blir den litt i overkant, syntes jeg, siden jeg både er lys i fargene og spedbygd.
    Det er også en parfyme en bør vente med å kjøpe til en har gått med en ‘prøve-sprut’ på håndleddet i min.30 minutter for å finne ut om en liker den på 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg