Mine topp 5 hverdags-hacks!

Hvem har vel ikke øst ut sine forbannelser over ubrukelige hellemekanismer i det den nyåpnede appelsinjuicen går berserk, slik at den formelig spytter stråler av juice left, right and center, en selv inkludert, slik at en også blir nødt til å skifte klær på en allerede stressende morgen!? Å få løst slike problemer, og dermed slippe å oppleve flere slike scenarioer, er i allfall for mitt vedkommende gull verdt! Derfor har jeg funnet frem til de hacks som utgjør den største endringen hva angår dagliglivets  frustrasjoner jeg vil tro går igjen hos de fleste..  

 

(foto: df-foto)

 

♠  Ketchup funker faktisk helt ypperlig som pussemiddel for metall (gull og sølv inkludert).

♠  Når en står der med vinflasken i hånden, for så at det viser seg at opptrekkeren later til å ha forduftet fra jordens overflate, så har du en fungerende plan B i det du istedet kan skru en skrue ned i korken, for så å dra den opp med spikertrekkeren på en hammer.

♠  Å legge ei tresleiv tvers over en kokende kjele, forhindrer av en eller annen grunn at væsken vil koke over.

 

♠  Briller/solbriller er utmerkede stativ/holdere til mobilen [som vist på bildet over]..

♠  Unngå irriterende søl i det den nyåpnede juice-boksen skvulper ut i alle retninger ved å stikke et lite hull (med en skrutrekker, blyant, penn, e.l) i motsatt hjørne av der helletuten befinner seg. Dette lille hullet, får utrolig nok væsken til å renne i en jevn og stabil stråle ned i glasset på forskriftsmessig vis!

4 kommentarer

Siste innlegg