Okupasjon av leiligheten stanset med kjemiske våpen!

Heimens overhode, -altså meg, ble for en drøy time tilbake vekket på bestialsk vis ved at et digert bevinget utyske hadde landet på armen.. Alene som jeg var, med ansvar for den firbeinte ungeflokken i tillegg til meg selv, var det hverken tid eller rom for å holde det umiddelbare hyl og skrik gående. -Her hadde en rett & slett bare å reise kjærringa (bokstavlig talt), for her var det ingen vei utenom å ta skjeen (les; insektssprayen) i egen hånd, og gå til aksjon! 

 

df-foto

 

Det viste seg nemmelig umiddelbart at dette flygende helvetet som misforsto den respektive menneskearmen med en landingsstripe var langt fra den eneste som hadde funnet veien inn det vinduet hvis gardin aldri kom så langt som til å bli dratt igjen. Det hadde seg nemmelig slik at den nevnte søvnen intrådte på sofaen i stuen nærmest umiddelbart etter hjemkomst fra en arbeidsdag (hvilket i resturantbransjen oversettes til ettermiddag/kveld) bestående av syv strake timer med løping. – Og som seg hør og bør ikke planlagt innsovning, var ei heller hverken lys eller lap-top slukket/avslått.. Det kreves jo ikke noen doktorgrad i biologi å skjønne hva som blir utfallet av forlokkende lyskilder ‘left, right & center’ kombinert med fri ferdsel inn til ‘hærligheten’!..

Når en i tillegg har et skogholdt rett bakenfor, med et ditto tilskudd av fluer, kan jeg ikke uttrykke annet en stolthet over meg selv for ikke å ha henfalt til et panikkanfall av øverste rang, men istedet tok beina fatt, og for ut i kjøkkenskapet hvor ‘heimevernet’, i ordets minste enhetlige betydning, oppbevarer sine kjemiske våpen..

 

educalingo.com

 

Dernest ble samtlige ‘pelsdotter’ skyflet ut, til stor undring blandt enkelte (spesielt cairn-terrieren Ferrari, som plutselig ble skippet ut midt på natten uten bånd), før fungerende krigsgeneral Henriksen grep giftflasken for ‘fluer, veps, maur og borebiller’ i den ene hånden, og den merket med edderkopper og krypende insekter (sånn for sikkerhets skyld) i den andre. Etter å praktisk talt ha tømt begge enheter i løpet av minutter, var leiligheten forvandlet til et giftgassinferno uten sidestykke som ikke under noen omstendighet ville la seg gjøre å overleve. Så brutalt ihverksatt var dette sjokkangrepet at det heller ikke ble ansett forsvarlig for oss tilhørende livsformer som pr. definisjon ikke er inkludert i disse giftgassers virkeområder å innta området før behørlig gjennomlufting var foretatt..

Da adrenalinnivået i kampens hete ble tatt til et helt nytt nivå, var/er videre søvn iallefall utelukket de nærmeste 2 timene, så denne rapporten ble påbegynt umiddelbart etter at leiligheten atter igjen ble ansett forsvarlig for gjenerobring av dens rettmessige beboere..

Og med dette gjenstår det bare å si ‘Over og ut’ fra kommandogeneral Henriksen for denne gang!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg