Pervo-Prins eller ei?

Den britiske prins Andrew er, som jeg vil tro de fleste har fått med seg, i ferd med å forårsake den største skandalen i det britiske kongehuset på gudjammerlige tider, noe som vitterlig ikke sier så rent lite.. Nå har det faktisk gått så langt at hans egen mor og bror har gått i bresjen for å få ham ‘kicket’ ut av familien! Det er med andre ord ting som tyder på at den godeste prinsen ikke har vært den uskyldige relasjonen som ikke hadde den ringeste anelse om at ‘bestisen’, Jeffery Epstein, levde det ultimate dobbeltliv.. 

 

 

Bare det at prinsen hadde hatt et nært vennskap med den overgrepssiktede Jeffery Epstein, var i utgangspunktet mer enn skandaløst nok. Men hadde det bare stoppet der, ville det ikke vært stort værre enn sånt som broren hans, tronfølgeren prins Charles’ offentliggjorte sms til elskerinnen, Camilla Parker-Bowles hvor han uttrykte et ønske om å være en av hennes tamponger.. Episoden førte jo i sin tid til ganske så mye ståhei, men det var alikevel ikke værre enn at det lot seg reparere med tiden til hjelp. Det samme er jeg rimelig sikker på at den skandalen som ville fulgt Andrews vennskap med den nå avdøde Epstein ville vært.

Men for Andrews del, later det til å være langt værre enn som så. For ikke bare skulle mannen stå for tidenes mest feilslåtte gjennoppretningsstrategi av navn og rykte ved å la seg intervjuve på riksdekkende TV. Det har også dukket opp kvinner som hevder de har vært utsatt for ‘shady’ oppførsel fra prinsen selv, -og det med bildebevis! En kan trygt si at troverdigheten blir betydelig svekket når en benekter ethvert hjennskap til både angitt sted og person når personen står der med et  bevist uforfalsket bilde av prinsen smilende inn i kameraet, mens han halvveis lener seg over dama på det angitte stedet!

 

[CNN] Prince Andrew, Duke York skal angivelig ha gitt jenta, som da var 17 år, 150 000 for en ‘runde i sengehalmen’. Prinsens benektelser av kjennskap til både person og angitt lokalitet fikk et kraftig skudd for baugen, for å si det mildt, da dama faktisk kunne skilte med fotobevis.

 

Dette har nå nådd dithen at hans egen mor og bror nå ettersigende har slått sine pjalter sammen for å få kicket mannen ut av kongehuset, -hvilket jo i vesentlig grad er synonymt med familien. Under ‘normale omstendigheter, ville jeg for det første avskåret denne typen oppslag som rent sladder som ikke bør tas for god fisk, mens jeg for det andre neppe ville brydd med et døyt om disse menneskenes gjøren og laden. Men det er jo ikke til å stikke under en stol at saken fanger en viss interesse når hans samarbeidspartnere nå rapporteres å ha trukket seg fra sine avtaler, for ikke snakke om at alt prinsen skulle hatt av oppdrag i overskuelig fremtid er blitt kansellert.

Det er dette som vil bli prins Andrews ettermæle nå. Det er dette han vil bli huisket for, og det er etter alt å dømme ‘no turning back’.. Om det nå skulle være så at prinsen faktisk er uskyldig, i form av at han ikke hadde den ringeste anelse om vennens dobbeltliv, vil jo dette være en tragedie uten sidestykke. Så når det faktisk er blitt så massivt som det er blitt, har jeg et absurd håp om at den skjebnen hertugen av York, prins Andrew, nå går i møte, ikke er ufortjent, for å si det sånn..

 

 

2 kommentarer
  1. Ja, det får man håpe. Det er jo ofte at ting i mediene tar litt overhånd, og virkelig ikke ER sånn som det fremstilles. Om det ikke er HELT “fake news” liksom…

   1. Ja, det føles jo unektelig litt rart å håpe noen har gjort seg skyldig i de her tingene, men samtidig er de jo unektelig gjort, og da bør det jo være rett mann som får svi for det..
    Denne Epstein hadde jo også andre tilnærmet like profilerte personer i sin nærmeste krets (bla.a ‘the Clintons’), og siden heller ingen av disse har fått stilt spm.tegn ved sin uskyld, får en jo både håpe og tro det er en legitim grunn for det..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg