Prøvde [virkelig] å holde følge med fam. Kardashian!..

Familien Jenner/Kardashian er avbildet og omskrevet i hvert eneste nummer i hvert eneste magasin i den industrialiserte del av verden. Personlig, har jeg vært dritt lei de i årevis, og det uten å ha sett en eneste episode. Samtidig har jeg lurt på hva det er med disse folkene som gjør at de aldri ser ut til å gå ut på dato, så da TV2 lifestyle ble en del av TV-kanal pakken min, bestemte jeg meg for å se en episode for om mulig å få besvart dette spørsmålet… 

 

heggen

 

 

Vel.. Jeg kan like gjerne krype til korset først som sist; Jeg feilet. Å holde følge med familien Jenner/Kardashian i hva jeg mener å huske var 45 minutter, viste seg å være mer enn undertegnede er fysisk i stand til å klare. Det sto ikke på hverken insats eller motivasjon, for jeg gikk virkelig ‘all in’ for oppgaven jeg hadde satt meg fore; Jeg satte meg ytterst på TV stolen etter først å ha sørget for et skikkelig koffein-boost i fall det ble kjedelig at jeg risikerte å sovne, og på mobilen var Instagram åpen men usett i fall det skulle komme scener som var for pinlige til at jeg evnet å se de uten at det ble fysisk smertefullt. Det kan liksom ikke bli for skummelt for at jeg skal klare å se, men det kan veldig fort bli for flaut i mitt noe spesielle tilfelle. Men dersom jeg har ett eller annet jeg kan brårette oppmerksomheten mot i det det blir for ille for meg å se, evner jeg å bli sittende istedet for å forlate hele greia. Da dykker jeg liksom bare opp til overflaten for et brøkdels sekund for å konstatere hvorvidt pinligheten som utspeiler seg er over, og forsvinner like fort ned igjen dersom svaret er ‘nei’..

Med andre ord; Jeg var rustet for alt! – Trodde jeg, iallefall..

For jeg gikk ‘all in’ for den mest actionfylte episoden tilgjengelig, da jeg gikk ut fra at den største trusselen, rent generelt, var faren for innsovning. Og det er jeg rimelig sikker på at også ville være den rette fremgangsmåten for det store flertallet av disse episodene, -men ikke denne. Denne var så proppet med pinlig oppførsel at jeg iallefall ikke tar i når jeg sier at jeg kan max ha klart å se en snau halvpart av den noenogførti minutterlange seansen. For den som ikke allerede har gjettet seg frem til det, ble forsøket utført på episoden hvor bestevenninnen til Kylie (tror jeg det var) angivelig skal ha flirtet med Khloes ex(?)-kjæreste på et nachspiel.

Jeg skjønner jo at et eventuelt fersk brudd med ditt barns far er en skikkelig sårbar greie, og at det overhodet ikke er greit av en venn å flirte rundt med vedkommende. Men det er uansett fr et drøyt lysår å regne fra det som er å betrakte som normalt sinneutbrudd, sorg og skuffelse til ‘the Kardashian way’. Hele denne klanen, bestående av mor + 2 x Jenners og 3 x Kardashians + en ektemann, og gud vet hvem, rottet seg sammen, hvorpå de begynte å planlegge å benytte seg av posisjonen sin til å ødelegge den respektive jentungen ingen til dags dato kan si noe sikkert hva egentlig har gjort, så vidt meg bekjent. Mannfolket, som etter sigende skal ha ‘knullet rundt’ over lengre tid syntes imidlertid å slippe bemerkelsverdig billig unna klanens vrede. Nå fikk da i det minste den yngste, bestevenninnen, -eller ex-bestevenninnen blir det kanskje nå, tatt til fornuft, og derav også snakket litt vett inn i skallen på de øvrige om dette med mobbing. -Og da iallefall ikke før alle fakta lå på bordet. Innimellom alt dette, var det en durabelig mengde hemningsløs brøling og villskap jeg som sagt ikke maktet å se..

 

screenrant.com

 

Kort fortalt; Det hele en vansinnig pinlig seanse..

At et TV-program ikke faller i smak, er imidlertid noe jeg mener jeg, som alle andre bare må finne oss i, da det både finnes kanalvelger & avknapp på fjærnkontrollen. At jeg henger meg opp i dette, er delvis pga at de figurerer overalt en ser, samtidig som de virkelig ikke er hva jeg anser for å være positive rollemodeller for den yngre garde. Her foretas utseendefixing ‘left, right & center’, og selfies later til å være ‘selve livet’. Jeg fikk nylig med meg at Kim hadde lagt ut en instruksjonsvideo for hvordan ta gode selfies. Igjen ble jeg nysgjærrig, hvilket i bunn & grunn dreide seg om hvor mye tid dama brukte på dette, og HER fikk jeg iallefall spørsmålet besvart, for det var satans så mye tid! For etter først å ha lagt en full make-up [a-la modell-styling], la hun ut om riktig lyssetting, for derav å fortelle om viktigheten av å finne sin beste vinkel. Deretter, når oxo kamera og holder var innstilt, var tiden inne for selve fotograferingen, hvorav den godeste frøken Kardashian kunne røpe at det tok i snitt rundt 300(!) bilder for å få frem det ene som ble funnet verdig for bruk på hennes Instagram-konto!

En annen faktor som kommer inn når det kommer til denne familien, er at de var bestevenner med OJ Simpson & hans daværende, nå [som kjent] avdøde kone Nicole.. Kris’ eks-mann, og de tre eldste av jentenes far, Richard Kardashian, var dessuten svært sentral i OJ’s forsvarer-team. Det var nemmelig ham OJ først gikk til, han som plukket ut resten av teamet, og var organisatoren i det hele.. Det som skjedde i den saken, er jo ikke noe de folkene som i dag dominerer kjendisverdnen sin skyld på noen som helst måte, men det er bare noe urovekkende ved at deres forbindelse til denne saken var det som gav dem det nødvendige ‘pushet’ i start-up’en for at snøballen skulle begynne å rulle..

Konklusjonen på det hele, blir dermed at jeg ikke evnet å holde følge med familien Kardashian grunnet min relativt lave toleranse for flau oppførsel. Dernest følger at jeg om mulig er enda mer dritt-lei av å se disse figurene overalt hvor jeg vender hodet enn jeg allerede var, og at jeg neppe kommer til å gjøre noe nytt forsøk på å følge de med det første. Jeg kanm rett og slett ikke se for meg muligheten for at jeg skal kunne være i stand til å se hva faen som er ‘greia’ med the Kardashians..

Avslutningsvis, kan jeg opplyse om at det iallefall er èn ting jeg har til felles med disse ‘Amerikas kjeledegger’, nemmelig at jeg oxo har en ‘elsk’ for å bli fotografert, dog at det for mitt vedkommende stort sett forutsetter at det gjøres i samarbeid med en fotograf, og det foreligger en form for oppdrag med en tilhørende oppgaveløsning og/eller tematikk..

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg